Autor Hockey herba
20 novembre 2014 a 14:00

Espanya crida cinc jugadors d’equips egarencs

0 Flares 0 Flares ×

L’Atlètic Terrassa aporta tres jugadors i l’Egara dos

Albert Beltrán

Albert Beltrán (esquerra) és un dels convocats per Fred Soyez // Imatge del Facebook de l’Atlètic Terrassa HC

El sel·leccionador francès d’Espanya Fred Soyez va anunciar la convocatòria de 20 jugadors que s’endurà a Alacant per celebrar una jornada tècnica de convivència. Entre aquests convocats es troben cinc jugadors d’equips terrassencs, dels quals tres són de l’Atlètic Terrassa. Jordi Carrera, Marc Sallés i Albert Beltrán veuen recompensat el gran moment de forma que travessen tant ells com el seu equip amb aquesta crida a la sel·lecció. Els altres dos egarencs són Jordi Carrera i Vicenç Ruiz, del Club Egara. D’altra banda, Xavi Lleonart, natural de Terrassa i actualment al RC Polo de Barcelona, i Sergi Enrique, matadeperenc que juga al Royal Darling de Bèlgica, també formen part d’aquesta llista.

La sel·lecció espanyola es concentrarà a Alacant entre els dies 15 i 21 de desembre. Durant aquest periode de convivència disputaran dos amistosos contra Polònia i Irlanda que serviran per preparar el proper compromís continental dels Redsticks, la World League Round 3 d’Argentina.

 

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×