Autor Hockey herba
10 novembre 2014 a 16:00

Gloria Comerma lidera el triomf de l’Egara al derbi

0 Flares 0 Flares ×

La jugadora internacional liquida l’Atlètic amb un hat-trick

Atlètic-Egara

L’Egara va ser totalment superior a l’Atlètic Terrassa // Imatge del Facebook de l’Atlètic Terrassa

Si el derbi masculí el va guanyar l’Atlètic al camp de l’Egara el derbi femení va ser totalment diferent. Amb indèntic resultat, això sí, però en aquest cas va ser l’Egara qui va batre l’Atlètic a la seva pista. El derbi terrassenc de la Divisió d’Honor femenina va tenir com a protagonista estelar la jugadora ratllada Gloria Comerma, que va ser l’autora dels tres gols del seu equip.

Les ratllades van ser molt superiors a les grogues durant tot el derbi. A l’Atlètic li va costar molt superar un Egara que pressionava molt be a tot el camp. I a això se li suma l’estelar actuació de Comerma amb tres gols als tres primers quarts. A l’últim periode, amb el partit totalment decantat a favor de les noies d’Adrian Lock, les grogues van reaccionar tímidament i van jugar millor, però no van poder fer res per capgirar la situació.

La victòria de l’Egara a Can Salas no canvia massa la situació de les ratllades, doncs continuen en la quarta posició a quatre punts de les terceres, el RC Polo. L’Atlètic, al seu torn, continua sense guanyar en el que va de lliga i no surt del descens. Les noies de Lock jugaran aquesta setmana un altre derbi, vallesà en aquest cas, contra el Junior al Pla del Bonaire i les grogues viatjaran fins Sevilla per jugar contra les cueres de la lliga, l’Universidad de Sevilla.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×