Autor Política
20 novembre 2014 a 16:30

Josep Rull dóna suport al candidat de CDC a Granollers

0 Flares 0 Flares ×

Àlex Sastre liderarà Convergència a les municipals

Imatge de l'acte de presentació de dimecres al vespre. // Imatge cedida per CDC Granollers.

Imatge de l’acte de presentació de dimecres al vespre. // Imatge cedida per CDC Granollers.

El terrassenc Josep Rull va donar suport Àlex Sastre, que liderarà CDC a les pròximes eleccions municipals de Granollers del mes de maig, en l’acte de presentació de la candidatura, celebrat ahir al vespre. Rull va ser l’encarregat d’obrir foc i va fer el primer discurs de la nit. El de Terrassa coneix molt bé Sastre, ja que aquest va ser el seu assistent parlamentari fa un temps. Per Rull, Àlex Sastre és una persona amb aptitud i actitud. Una persona amb dedicació, validesa, entrega i il·lusió, i plenament preparada pel repte de les municipals.

El discurs del candidat es va basar en quatre eixos: lluitar contra la crisi i convertir Granollers en una ciutat d’oportunitats, augmentar la importància del municipi a nivell intermunicipal, fer un procés de regeneració política, i connectar Granollers al ritme del país. Sastre va tancar el seu discurs amb una frase que bé podria ser un eslògan de campanya: “hem de tornar a enamorar Granollers”.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×