Autor Entitats
7 novembre 2014 a 13:15

La XANASCAT i la XATIC signen un conveni per oferir més descomptes als seus socis

7 Flares 7 Flares ×

S’oferiran paquets turístics combinats

La vicepresidenta de la XATIC i regidora de Turisme de l’Ajuntament de Terrassa, Teresa Casals, i el director general de Joventut, Toni Reig a la signatura del conveni entre la XANASCAT i la XATIC

La vicepresidenta de la XATIC i regidora de Turisme de l’Ajuntament de Terrassa, Teresa Casals, i el director general de Joventut, Toni Reig a la signatura del conveni entre la XANASCAT i la XATIC // Imatge cedida per l’Ajuntament de Terrassa

Ahir al matí, el director general de Joventut, Toni Reig, i la vicepresidenta de la XATIC i regidora de Turisme de l’Ajuntament de Terrassa, Teresa Casals, van signar un conveni de col·laboració entre la XANASCAT, la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya, i la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya, la XATIC; un conveni que pretén oferir descomptes i avantatges als membres de les dues xarxes.

D’aquesta manera, els socis de Club XATIC podran gaudir d’un 10% de descompte en les tarifes de pernoctació i àpats dels albergs de la XANASCAT. Al mateix temps, tots aquells que siguin titulars del carnet d’alberguista, ja sigui individual o familiar, podran gaudir dels mateixos beneficis de què disposen els membres del Club XATIC, és a dir, descomptes en entrades a museus, centres d’interpretació i empreses, preus especials en visites guiades, i activitats i tallers, entre d’altres.

A més, també s’oferiran paquets turístics amb visites als equipaments de la XATIC i allotjament en els albergs de la XANASCAT, gràcies a la seva àmplia distribució per tot el territori català.

La XATIC, és l’associació que agrupa l’oferta de turisme industrial més àmplia de Catalunya, amb museus, centres d’interpretació, fàbriques i mines antigues de Catalunya; i que actualment ja compta amb més de 4000 socis i organitza més de 2.000 activitats a l’any.

La XENESCAT, per la seva banda, gestionada per l’Agència Catalana de Joventut del Departament de Benestar Social i Família, ofereix més de 50 albergs repartits per la costa i l’interior, la muntanya i la plana, en indrets de gran interès cultural, natural i turístic de Catalunya. Els albergs de la XENESCAT allotgen anualment uns 315.000 usuaris que fan més de 844.000 pernoctacions.

Switch to mobile version
7 Flares Twitter 5 Facebook 2 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 7 Flares ×