Autor Hockey herba
10 novembre 2014 a 14:00

L’Atlètic Terrassa assalta el Pla del Bonaire

0 Flares 0 Flares ×

Gran victòria groga per 0-3 en el derbi contra el Club Egara

Egara-Atlètic

L’Atlètic Terrassa va guanyar clarament a l’Egara // Imatge del Facebook de l’Atlètic Terrassa

El derbi masculí de la jornada de Divisió d’Honor A d’hoquei herba se’l va endur l’Atlètic Terrassa amb molta claredat. L’equip de Roger Pallarols va guanyar de manera contundent al Club Egara per 0-3 i continua pressionant al RC Polo des de la segona posició. L’Egara, en canvi, queda una mica despenjat de la part alta de la classificació.

El domini groc va ser constant durant tot el partit. En una de les primeres jugades Joan Tarrés obria el marcador i aconseguia, a més, el seu primer gol a la lliga. L’Atlètic no va abaixar el pistó en cap moment i al tercer i l’últim quart va sentenciar el derbi. Els gols de Marc Sallés i el francès Gaspar Baumgarten van decantar el partit cap als de Pallerols davant un Egara que poc va poder fer per frenar el vendaval de joc groc.

L’Atlètic Terrassa tindrà aquesta setmana un partit assequible per buscar el liderat de la lliga. Els egarencs rebran al Taburiente, penúltim classificat, a la pista Josep Marquès. El líder, RC Polo, jugarà contra el CD Terrassa, en el que es converteix en un altre duel d’un equip de dalt contra un d’abaix. Segons els resultats els vermells podrien sortir del descens i els grocs podrien posar-se primers.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×