Autor Societat
21 novembre 2014 a 17:30

Policia Municipal i Bombers intervenen en l’extinció d’un incendi en una fusteria

0 Flares 0 Flares ×

No hi va haver cap ferit

Imatge d'arxiu de la policia de Terrassa

Imatge d’arxiu de la policia de Terrassa

Ahir a la tarda, prop de les 18h, la Policia Municipal de Terrassa va rebre un avís dels Bombers informant que s’havia declarat un incendi en una fusteria, ubicada al carrer de Sevilla. Al lloc dels fets hi havia tres unitats de bombers.

El foc es va iniciar a l’interior de la fusteria, a causa de l’excés de temperatura que havia agafat el tub que va a la torba, i això havia fet encendre les serradures, provocant un un petit foc. Els agents, mentre els Bombers treballaven en l’extinció de l’incendi, es van enacarregar de tallar la circulació al carrer. També s’hi va traslladar una ambulància, però afortunadament no hi va haver cap ferit.

Els agents, un cop extingit el foc i restablerta la circulació del trànsit, van elaborar l’acta d’incendi i es van reincorporar al servei ordinari.

Enxampen dos lladres robant radiadors d’alumini

Aquesta matinada, a les 2h, una trucada del CNP ha alertat la Policia Municipal que una veïna havia vist persones dins un habitatge, que es trobaven robant els radiadors. Una segona trucada, d’una altra veïna, ha informat la policia que encara hi havia les persones dins la vivenda, i que els radiadors es trobaven a la teulada.

Les unitats s’han comissionat al lloc i, després de realitzar la inspecció de la vivenda i les immediacions, han localitzat dos individus, coincidint amb les dades facilitades pels testimonis, i també han localitzat els radiadors d’alumini, ja desmuntats i preparats per endur-se’ls. Els agents han detingut els dos individus, i tant la propietària de la vivenda com el testimoni han anat a la Central per posar una denúncia.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×