Autor Atletisme
27 novembre 2014 a 10:15

Resultats del Cros escolar disputat el 22 i 23 de novembre

0 Flares 0 Flares ×

Hi van participar uns 4000 atletes

Imatge del Cros escolar de Terrassa

Imatge del Cros escolar de Terrassa

Aquest cap de setmana s’ha disputat a Terrassa una competició de Cros en la qual van participar prop de 4000 atletes. El dissabte es van disputar les curses de les categories Infantil, Cadet i Juvenil, i diumenge en les categories Pre-Benjamí, Benjamí i Aleví.

En la categoria Juvenil, el primer classificat en l’apartat masculí va ser Adelazhar Ajoray, seguit de Mohamed Azizi i de Marcelo Matarín, tots tres de l’Institut Nicolau Copèrnic, que va ser el primer classificat per equips. El segon va ser l’escola Mare de Déu del Carme i el tercer, l’Institut Santa Eulàlia. Pel què fa a les noies, la guanyadora del cros va ser Anna Fuentes Soler, de la Unió Atlètica Terrassa; la segona va ser Martina Serrat i la tercera, Neus Rodríguez, totes dues de l’Institut Montserrat Roig. Per equips, el primer va ser l’Institut Torre del Palau, l’Institut Montserrat Roig va ser el segon, i el de l’escola Mare de Déu del Carme, el tercer.

En Cadet, el vencedor de la prova va ser Kevin Fernández, de l’escola Vedruna, i van completar el podi Oriol Tapia i Martí Pérez, de l’Institut Torre del Palau i de l’Institut de Viladecavalls; segon i tercer classificats respectivament. L’Institut Torre del Palau va ser el primer classificat per equips en aquesta categoria, seguit de l’Institut de Can Jofresa i del Liceo Egara. Pel què fa a les noies, la primera classificada va ser Laia Casajoana – del Montcau La Mola –, la segona, Jordina Morillo – de la Mare de Déu del Carme – i Frapa Mikaella – de l’Institut de Terrassa. Per equips, el primer va ser l’Escola Pia, seguit de l’Institut de Viladecavalls i l’Institut Torre del Palau.

Pel què fa a la categoria Infantil dels nascuts l’any 2001, Ferran Amat Guillen de l’escola Vedruna va ser el vencedor de la prova, mentre que el segon classificat va ser Miquel Badia, de l’Escola Pia, i el tercer, Pol Gómez, de l’Institut Torre del Palau; institut que va ser el primer classificat per equips, seguit de l’escola Vedruna i l’Institut Montperdut. Pel què fa a l’apartat femení, van pujar al podi Ainhoa Martínez, del Liceo Egara; Celia González, de l’Institut Can Jofresa, i Miriam Guzman, de l’Institut Egara. Per equips, l’Institut Can Jofresa va ser el primer classificat, el Liceo Egara, el segon, i l’Institut Torre del Palau, el tecrer.

Finalment, en la categoria Infantil dels nascuts l’any 2002, Dídac Herraiz, del Liceo Egara; Youssef Genti i Ilias Krimi, de l’Institut Montperdut, van ser els tres primers classificats de la prova, i per equips, van ser, en aquest ordre, l’Escola Pia, l’Institut Montperdut i l’escola Mare de Déu del Carme. En la categoria femenina, les guanyadores van ser Júlia Martínez, Ruth Tarrés i Sandra López, de la UA Terrassa, l’Institut Leonardo Da Vinci i l’Institut Can Jofresa respectivament. En la classificació per equips, el guanyador va ser l’Institut Torre del Palau, l’Institut Can Jofresa va ser el segon classificat, i l’Institut Egara, el tercer.

Pel què fa a les proves disputades diumenge, en la caregoria Aleví Masculí de segon any (nascuts el 2003), la victòria va ser per Pau Perchamé, de l’Escola Torredemer, mentre que el segon classificat va ser Pau Colominas, de l’escola La Roda i el tercer, Ivan Moreno, de l’Escola França. Per equips, el primer classificat va ser l’escola Vedruna, el segon, l’escola França i el tercer, l’escola Joan Marqués Casals. En l’apartat femení, van pujar al podi Meritxell Vizcaíno, de l’escola Ginesta; Ivet Badia, de la Vedruna; i Carla Torrella, de l’escola Serralavella.

En la categoria Aleví de segon any, Joan Mateu de l’escola Vedruna, Ismael Akrout de Sant Cugat i Eduardo Carmona de l’escola França van ser el primer, segon i tercer classificats en l’apartat masculí, mentre que per equips, el vencedor va ser el de l’escola França, i l’escola Joan Maragall de Sant Cugat i l’escola Vedruna van ocupar la segona i tercera posició. En la prova femenina, la vencedora va ser Emma Serna, de l’escola França, Júlia Cortizo de Sant Cugat va ser la segona classificada, i va completar el podi Berta Romero, de l’escola Abat Marcet. Per equips, el guanyador va ser l’escola Joan Maragall de Sant Cugat, seguit de l’Escola Pia i de l’escola França.

Finalment, en la categoria Benjamí de segon any, Daniel Fernández, Adrián Priego i Adrià López van ser els tres primers classificats, provinents de la Unió Atlètica Terrassa, l’escola Rosella i l’escola Serra de l’Obac, respectivament. El guanyador per equips va ser Tecnos, mentre que el segon i el tercer lloc els van ocupar l’escola Marià Galí i l’escola Roc Alabern. En l’apartat femení, la guanyadora va ser Estel Petchamé, de l’escola Torredemer, la segona classificada va ser Júlia Queraltó de l’Escola Pia i la tercera, Abril Nicolás, de l’escola El Vapor. Per equips, l’escola Torredemer va ser el primer classificat, l’escola Joan Maragall de Sant Cugat va ser el segon, i el tercer lloc el va ocupar l’escola El Vapor. I en la categoria Benjamí de primer any, els tres primers classificats, en aquest ordre, van ser Isaies Artigas, de Sant Cugat, Roger Villena, de l’escola Ginesta, i David de la Cruz, de l’escola La Roda; per equips, l’escola Mare de Déu del Carme va ocupar la primera plaça; l’escola Pere Viver, la segona, i l’escola La Roda, la tercera. En l’apartat femení, la guanyadora va ser Ivet Lozano, de la Unió Atlètica Terrassa, mentre que Gisela Guerrero – de l’escola Enxaneta – va ser la segona i Núria Bruix – de Sant Cugat – la tercera. Per equips, el guanyador va ser el de l’escola Maria Auxiliadora, mentre que l’escola Joan Maragall de Sant Cugat va ser el segon classifica i l’escola El Vapor, el tercer.

També es van disputar quatre curses de la categoria Prebenjamí, en què tots els participants, un total de 82, van rebre una medalla en finalitzar el cros.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×