Autor Triatló - Duatló
13 desembre 2014 a 10:30

6è Duatló i Cursa de Muntanya Ciutat de Terrassa

0 Flares 0 Flares ×

La prova aplegarà diumenge 741 participants

6è Duatló i Cursa de Muntanya Ciutat de Terrassa

6è Duatló i Cursa de Muntanya Ciutat de Terrassa // Imatge del Facebook de la prova

El 6è Duatló i Cursa de Muntanya Ciutat de Terrassa estarà organitzada pel Club Natació Terrassa (CNT), i aquest diumenge aplegarà 741 inscrits (360 en la cursa i 381 en la duatló). Tot i el vendaval de dimarts passat, i  gràcies a la intensa tasca de neteja realitzada per voluntaris, el recorregut no s’ha modificat, de manera que l’esdeveniment transcorrerà amb normalitat. La competició està inclosa en el Circuit Català de Duatló de Muntanya i en la Lliga de Clubs, en el marc del calendari de la Federació Catalana de Triatló.

La Cursa de Muntanya, que arrencarà a les 9 h del matí, constarà de 10 quilòmetres de recorregut per un terreny sense asfaltar i s’endinsarà en el Parc Natural de Sant Llorenç. El Duatló de Muntanya, que s’iniciarà a les 10.30 h, estarà format per tres sectors: 6 quilòmetres de cursa a peu, 20 quilòmetres en bicicleta tot terreny fent dues voltes a un circuit establert i 3 quilòmetres finals més de cursa a peu que transcorreran pels camps del voltant de Can Roca.

La sortida i arribada d’ambdues proves, així com l’àrea de transició, estaran ubicades al barri de Can Roca: Carrer de l’Estatut amb Avinguda Lacetània. Els serveis per a corredors, dutxes, rentat de bicicletes, …  se situaran a les instal·lacions del Club Natació Terrassa Pla del Bon Aire.

En finalitzar la prova, es lliurarà una bossa d’obsequis als participants, entre els quals destaquen uns punys per a btt de la marca Siliconegrips per als participants en la duatló i un gorro de llana amb el logo brodat als participants en la cursa. Igualment, entre d’altres serveis, hi haurà com cada any una xocolatada tant per als participants com per als acompanyants.

Data

Diumenge dia 14/12/2014 a partir de les 9:00 (Cursa) / 10:30 (Duatló).

Distàncies

Duatló de Muntanya: 6 Km Cursa a peu – 20 Km BTT – 3 Km Cursa a Peu.

Cursa de Muntanya: 10 Km.

Participants

Duatló de Muntanya: 375 màxim.

Cursa de Muntanya: 450 màxim.

Preus

Cursa de Muntanya

Federats en Triatló i FEEC – 10 €

No federats – 12 €

Duatló de Muntanya

Federats en Triatló i FEEC – 21 €

No federats – 33 €

Júniors federats – 3 €

Júniors no federats – 15 €

Com en les edicions anteriors, 50 cèntims de l’import de la inscripció de cada participant es destinaran a la Marató de TV3, dedicada a les malalties del cor.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×