Autor Cultura
9 desembre 2014 a 11:00

Els Bergants del Campus Terrassa a la Diada d’hivern dels Ganàpies de la UAB

3 Flares 3 Flares ×

Botifarrada, castells i concert de Jaume Barri

Cartell de la Diada d'Hivern 2014 dels Ganàpies de la UAB

Cartell de la Diada d’Hivern 2014 dels Ganàpies de la UAB // Imatge cedida pels Ganàpies de la UAB

El proper dijous 11 de desembre, la colla castellera de la UAB, els Ganàpies, celebraran la seva tradicional Diada d’Hivern, en la qual podrien tornar a portar castells de 7 i mig a la Plaça Cívica.

Després d’un inici de curs amb dos 4 de 7 descarregats i amb tres pilars de 5, a més d’estrenar tota la gamma de 6, els Ganàpies volen atacar construccions superiors. D’aquesta manera, la novetat de la Diada d’Hivern d’enguany pot ser el 2 de 7 amb folre, una estructura que la colla ha estat assajant des del principi de curs i que mai han dut a la plaça. Un altre dels possibles castells per aquest dijous és el 4 de 7 amb pilar, que ja van carregar a la Diada de primavera al mes de maig passat.

La Diada d’Hivern dels Ganàpies de la UAB començarà a les 12.00h amb un Torneig de botifarra a la Plaça Cívica, a les 15.00h es seguirà amb l’actuació castellera amb les colles Arreplegats de la Zona Universitària, Bergants del Campus Terrassa, Emboirats de la UVic, Marracos de la UdL, Xoriguers de la UdG, i els Ganàpies de la UAB. Finalment la diada es clourà a les 19.00h amb un concert de Jaume Barri a la gespa de la Facultat de Ciències.

La colla castellera de la UAB, que ha programat assajos especials aquest dimarts i dimecres per tal de posar a punt els castells de dijous, ha realitzat un vídeo promocional de la Diada en el qual parodien l’anunci de la Loteria Nacional de l’any passat.

Switch to mobile version
3 Flares Twitter 3 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 3 Flares ×