Autor Societat
16 gener 2015 a 16:45

Detingut per atemptar contra l’autoritat després d’haver comès una infracció de trànsit

2 Flares 2 Flares ×

La policia troba una senyora caminant per l’autopista

Imatge d'arxiu de la policia de Terrassa

Imatge d’arxiu de la policia de Terrassa

Ahir a la nit una unitat de la Policia Municipal va aturar un vehicle a l’avinguda Àngel Sallent degut a una infracció de trànsit.

Una altra unitat es va dirigir al lloc per tal de donar suport i poder immobilitzar el vehicle. Mentre es realitzaven les denúncies pertinents i l’acta d’immobilització del vehicle, el senyor es va posar agressiu i va llençar una cigarreta a l’interior del vehicle de la unitat quan marxaven. Els agents li van recriminar el fet i el senyor els va agredir.

Automàticament van procedir a la seva detenció per atemptat contra els agents, i van efectuar el seu trasllat a la Mútua de Terrassa, conjuntament amb dos agents que havien patit lesions. Un cop assistits van ingressar el detingut i van realitzar les diligències corresponents.

La policia troba una senyora caminant per l’autopista

Ahir a la tarda, la Policia Municipal va rebre un avís d’un agent fora de servei manifestant que havia observat una senyora desorientada caminant per l’autopista en direcció Terrassa, però que no s’havia pogut aturar a parlar amb ella per motius de seguretat.

Automàticament es va enviar una unitat que va localitzar la senyora i la van traslladar a la Rambla d’Egara. Els va explicar que havia demanat unes indicacions per arribar a La Rambla, però que s’havia equivocat de camí i havia acabat a l’autopista.

Switch to mobile version
2 Flares Twitter 1 Facebook 1 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 2 Flares ×