Autor Futbol
15 gener 2015 a 15:30

Erik Ayala marxa cedit al Caldes de Montbui

0 Flares 0 Flares ×

El porter del Terrassa jugarà al grup 4 de Segona Catalana

Erik Ayala

Erik Ayala durant un escalfament previ a un partit // Imatge del web terrassafc.com

Ja es coneix el destí del jove porter del Terrassa FC Erik Ayala. El de Mollet del Vallès, que ha viscut a l’ombra de Jose Ortega durant tota la lliga, marxa cedit al CF Caldes de Montbui del grup 4 de Segona Catalana per agafar experiència i tenir els minuts que no ha tingut en els sis mesos que ha estat sota les ordres de David Pirri.

En declaracions a La Voz del Socio del Terrassa FC Ayala, de 20 anys, va dir que marxava “amb una espineta clavada per no haver pogut debutar en lliga, però content d’haver estat a un club professional i punter de Tercera”. El jove porter confessa que va rebre l’interès del club calderí amb molt entusiasme: “Em van explicar que el seu primer porter no pot estar sempre per diversos motius i que allà tindria molts minuts”. Va afegir que aquest fet va ser “el decisiu per prendre la decisió de marxar”.

 Una experiència ja viscuda

L’arribada de Juanmi Beas fa unes setmanes el deixava com a tercer porter de la primera plantilla del Terrassa FC. Aquesta experiència ja la va viure quan va fer el salt de l’infantil al cadet del RCD Espanyol (el club que l’ha format com a porter) i llavors ja va prendre la mateixa decisió, la de marxar per agafar minuts. El que va fer durant la seva etapa de base ho ha repetit ara com a jugador senior.

Demà l’acord entre el jugador i els dos clubs es formalitzarà i molt probablement Erik Ayala debutarà diumenge (12 h) amb el seu nou equip contra el Tibidabo Torre Romeu de Sabadell. El conjunt calderí és ara mateix 10è classificat al grup 4 de Segona Catalana i es troba lluny dels primers llocs i també del descens a Tercera Catalana.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×