Autor Societat
8 gener 2015 a 12:00

Imputat un conductor terrassenc que circulava a 211 km/h per l’AP-7

25 Flares 25 Flares ×

La infracció suposa 6 punts menys i 600 euros de multa

Fotografia del vehicle infractor

Fotografia del vehicle infractor // Imatge cedida pels Mossos d’Esquadra

El passat 28 de desembre, a les 20,37 h, els Mossos d’Esquadra, en un control estàtic de velocitat que una patrulla de trànsit havia establert al quilòmetre 50 de l’autopista AP-7, van detectar un vehicle que circulava a 211 km/h a l’alçada de Sant Julià de Ramis, al Gironès, 91 quilòmetres per hora més ràpid del permès, ja que en aquell tram el límit de velocitat és de 120 km/h.

Els agents de la Policia de la GeneralitatMossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona van imputar el conductor, un home de 30 anys i resident a Terrassa, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir a una velocitat penalment punible. Atès que el cotxe circulava a una velocitat de 91 km/h superior a la permesa, els agents van aturar el vehicle i van denunciar el conductor per una infracció administrativa que li comportarà la retirada de 6 punts del permís de conduir i un cost econòmic de fins a 600 euros.

Switch to mobile version
25 Flares Twitter 3 Facebook 22 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 25 Flares ×