Autor Economia
20 febrer 2015 a 12:30

33 empreses del Vallès Occidental van assistir a la sessió sobre el mercat de divises internacional

3 Flares 3 Flares ×

L’acte d’ahir va estar organitzat per CaixaBank

Representants de CaixaBank a la taula de presidència // Imatge cedida per CaixaBank

Representants de CaixaBank a la taula de presidència // Imatge cedida per CaixaBank

Un total de 33 empreses del Vallès Occidental van participar ahir al matí en la sessió d’Enfocament Expert sobre l’Actualitat en Divises organitzada per CaixaBank. La jornada tenia com a objectiu aportar serveis de valor afegit al negoci i contribuir a què les empreses siguin més competitives en un entorn internacional.

La sessió, sota el títol ‘Actualitat en divises’, s’ha dut a terme al CosmoCaixa i hi han assistit tant empreses que ja operen en divises com d’altres que tenen interès en conèixer de primera mà, des del departament “la CaixaResearch, quina és la previsió de CaixaBank sobre la recuperació econòmica.

CaixaBank celebra aquestes jornades per tal de posar a disposició de les empreses locals l’actualitat econòmica en matèria d’internacionalització.

“la Caixa” Research té com a missió crear i divulgar coneixement dins i fora de CaixaBank a partir de la recerca i l’anàlisi econòmica, afegint valor al procés de presa de decisions de CaixaBank, recolzant a les unitats de negoci, i contribuint al debat públic i a la difusió de l’economia en la societat.

La jornada d’ahir, que s´havia celebrat amb anterioritat a Madrid i Bilbao,  va estar organitzada en format d´esmorzar/taller i compta amb ponents de “la Caixa” Research i de la Taula de Tresoreria de Divisa. Ambdós departaments han donat la seva visió sobre la recuperació de l’economia des d’una perspectiva internacional, de les tendències del Mercat de divises per al 2015, així com una visió sobre la internacionalització del renminbi xinès (la moneda de curs legal a la República Popular de la Xina).

CaixaBank amb les empreses

El suport financer a les empreses, tant en la seva activitat internacional com en el negoci en general, és un dels objectius prioritaris de CaixaBank. L’entitat financera ofereix un servei personalitzat a les empreses posant a la seva disposició una xarxa de 5.251 oficines i 85 centres d’empreses.

Switch to mobile version
3 Flares Twitter 1 Facebook 2 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 3 Flares ×