Autor Societat
10 febrer 2015 a 12:30

CaixaBank rep a Londres un reconeixement per l’excel·lència en l’assessorament financer

0 Flares 0 Flares ×

Segòvia, director a Terrassa, entre les millors puntuacions

Jorge Segovia Gimeno Director d'oficina de Caixa Bank a Terrassa, degon per la dreta // Imatge cedida per CaixaBAnk

Jorge Segovia, director d’oficina de Caixa Bank a Terrassa, el segon per la dreta // Imatge cedida per CaixaBank

Més de 5.000 directors d’oficines i gestors de Banca Personal es van examinar, al novembre, del Postgrau en Assessorament Financer que comptava amb una doble certificació. Amb aquesta formació, CaixaBank s’ha anticipat a les exigències regulatòries europees que es produiran amb la Unió Bancària.  Jorge Segòvia, director d’una oficina de Terrassa, ha estat un dels empleats de CaixaBank que ha obtingut una de les millors puntuacions en l’examen.

CaixaBank va rebre en la Mansion House de Londres un reconeixement per la seva excel·lència en l’assessorament financer de la mà d’Alan Yarrow, alcalde de la City i president del Chartered Institute for Securities & Investment (CISI).

Jorge Segòvia, director d’una de les oficines de CaixaBank a Terrassa, ha estat un dels empleats que ha obtingut una millor puntuació en l’examen del Postgrau en Assessorament Financer i ha assistit a l’acte internacional que ha congregat a les millors notes a nivell mundial en les seves formacions financeres.

Al novembre, després de 2 anys de preparació, més de 5.000 directors d’oficines i gestors de Banca Personal de CaixaBank es van examinar per obtenir una doble certificació en formació: un diploma de Postgrau en Assessorament Financer de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i el Certificate in Wealth Management de CISI, un dels certificats internacionals de major prestigi en el sector financer. El 94,9% dels empleats han obtingut més d’un 70% de respostes correctes, nota mínima requerida per obtenir aquesta doble certificació.

Excelència en la formació financera

L’objectiu d’aquesta iniciativa ha estat consolidar la professionalitat dels empleats de CaixaBank per oferir el millor servei als clients i contribuir així a consolidar la seva confiança. D’aquesta manera, CaixaBank s’anticipa a les exigències regulatòries europees que es produiran amb l’entrada en funcionament de la Unió Bancària i es converteix en la primera entitat financera espanyola que certifica la formació dels seus empleats tant amb el diploma de Postgrau en Assessorament Financer de la UPF com amb el Certificate in Wealth Management de CISI.

A la fotografia per ordre d’ aparició (d’ esquerra a dreta)

David Villa Losa (dtor oficina de Errentería, Guipúzcoa)
Sandra Corleos Ben (Gestora Banca Personal en una oficina de Vigo)
Tomás Bono Portillo (dtor en una oficina de Alcalá de Guadaira, Sevilla)
Alejandro Fernández Mediavilla (gestor de banca personal en una oficina de Oviedo)
Jorge Segovia Gimeno (dtor oficina en Terrassa, Barcelona)
Fidel Lara Luis (Madrid)

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×