Autor Natació
3 febrer 2015 a 17:15

El nedador del CN Terrassa, Albert Puig, només neda els 200 m estils a Luxemburg per malaltia

4 Flares 4 Flares ×

Tot i l’esforç, Puig queda molt lluny dels seus registres

Imatge d'Albert Puig // Imatge cedida pel CNTerrassa

Imatge d’Albert Puig // Imatge cedida pel CNTerrassa

La mala sort ha acompanyat al nedador del Club Natació Terrassa, Albert Puig, en la seva participació al 17è Luxemburg Euro-Meet d’aquest cap de setmana passat. Amb angines i febre alta, Puig no es trobava en condicions de disputar les quatre proves en les que estava convocat per la selecció espanyola absoluta.

Només va poder prendre part dels 200 metres estils. Malgrat el seu esforç, Albert Puig va ser 22è amb un temps de 2’11”0, molt lluny dels seus registres habituals. La malaltia va impedir que participés en la resta de proves, que eren els 100 i 200 m lliures i els 100 m papallona.

Switch to mobile version
4 Flares Twitter 2 Facebook 2 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 4 Flares ×