Autor Societat
21 febrer 2015 a 16:30

S’inaugura l’exposició ‘Controles?’ a Terrassa

0 Flares 0 Flares ×

Es preveu que hi passin fins a 800 joves

S'inaugura l'exposició 'Controles?' // Imatge de la web de la Diputació de Barcelona

S’inaugura l’exposició ‘Controles?’ // Imatge de la web de la Diputació de Barcelona

Dijous a la tarda, el diputat de Benestar Social, Salut Pública i Consum, Igualtat i CiutadaniaJosep Oliva, va inaugurar el passat dijous l’exposició Controles?, en un acte acompanyat de l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart. Es tracta, segons va explicar Oliva, d’una mostra que “per una banda, potencia el que anomenem habilitats per a la vida i actituds responsables entre els adolescents i els joves; d’altra banda, fa reflexionar sobre l’estil educatiu dels pares i mares, que necessiten sentir-se capacitats i segurs per acompanyar i educar els fills“.

Oliva va afegir que “tot això, l’exposició ho treballa de forma molt dinàmica i atractiva, a través de les noves tecnologies –tan importants avui per als joves-, a més de jocs interactius, vídeos i debats dinamitzats per tècnics“.

Està previst que per aquesta mostra hi facin visites guiades fins a 800 nois i noies de 3r i 4t d’ESOGraus formatiusPQPI, de diversos centres educatius, i també de l’hospital de dia d’adolescents, així com adults del centre de dia de salut mental. A més, també s’hi faran sessions formatives per a pares i mares, professionals de la salut i monitors d’aquest centre de dia.

L’exposició, inaugurada el mes d’abril de 2012, ha passat per 25 municipis i ha estat visitada per un total de 16.342 persones, de les quals 12.653 han estat  escolars.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×