Autor Ensenyament
15 març 2015 a 16:30

AVAN organitza una Taula Rodona sobre el paper dels cuidadors

0 Flares 0 Flares ×

Els cuidadors explicaran les seves vivències personals

AVAN Neurologia

AVAN donarà una conferència sobre l’Ictus // Imatge cedida per AVAN

El dimarts 17 de març a les 18 h tindrà lloc a l’AVAN Terrassa, en el Centre Cívic Avel·lí Estrenjer, una Taula Rodona on es debatrà el paper de les persones cuidadores. Hi participaran diversos cuidadors en actiu, no professionals, els quals explicaran les seves vivències i experiències.

L’acte serà conduit per la psicòloga de l’AVAN Marta Suárez. L’esdeveniment ha estat organitzat per la mateixa Fundació AVAN, amb la col·laboració i el suport de la Fundación ONCE.

En la taula rodona s’abordaran diferents casos de persones que s’encarregaven de cuidar als afectats d’Alzheimer, esclerosi Múltiple, ictus, demències i altres afectacions neurològiques. L’acte que s’inclou al Cicle de Cultura Neurològica, és totalment gratuït. L’objectiu d’aquesta sèrie d’actes és sensibilitzar i divulgar la importància de la prevenció activa, afavorint els hàbits i estils saludables, i oferint eines de suport als afectats, als familiars i als professionals.

Per a més informació podeu trucar al 93 788 20 80.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×