Autor Sanitat
26 març 2015 a 09:00

El Servei Català de la Salut augmenta 165 milions d’euros l’assignació del SISCAT

0 Flares 0 Flares ×

Els professionals sanitaris podran recuperar la paga extra

Els professionals sanitaris podran recuperar la paga extra // Imatge del Wikimedia Commons

Els professionals sanitaris podran recuperar la paga extra // Imatge del Wikimedia Commons

El Consell de Direcció del Servei Català de la Salut ha aprovat les noves tarifes que els centres del Sistema Sanitari Integral d’Utilització Publica de Catalunya (SISCAT) percebran en aquest any 2015, i representa un increment del 3,6% en el proper mes de maig.

El Servei Català de la Salut augmentarà en 165 milions la contractació i concertació dels centres sanitaris que formen part el SISCAT, així els professionals podran recuperar l’equivalent a una paga extra, que van deixar de percebre per garantir la viabilitat de la sanitat pública catalana.

El Servei Català de la Salut incrementarà en 75 milions d’euros el contracte programa amb els centres del SISCAT, amb la intenció de recuperar les condicions laborals dels professionals sanitaris. Els recursos destinats als contractes, concerts i convenis amb la resta dels centres del SISCAT també s’incrementaran en 90 milions d’euros. Aquestes mesures han estat aprovades sense cap vot  en contra.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×