Autor Política
10 març 2015 a 14:30

Terrassa en Comú presenta la seva candidatura ciutadana i de confluència

0 Flares 0 Flares ×

L’acte serà aquest dijous, 12 de març, a les 19h

Guanyem 'Terrassa en Comú' // Imatge del web Facebook de Guanyem Terrassa en Comú

Guanyem ‘Terrassa en Comú’ // Imatge del web Facebook de Guanyem Terrassa en Comú

El pròxim dijous 12 de març a les 19 h es celebrarà l’acte “Guanyem Terrassa en Comú” a la sala Faktoria d’Arts, al carrer de la Rasa 64, de Terrassa. Aquest serà el primer acte públic de presentació de la candidatura ciutadana i de confluència: Terrassa en Comú (TeC).

Terrassa en Comú es presenta per guanyar les eleccions municipals del maig vinent i pretén protagonitzar el canvi a Terrassa. Per fer-ho, comptarà amb el suport i amb la participació de diversos grups polítics.

Cartell de l'acte "Guanyem Terrassa en Comú"

Cartell de l’acte “Guanyem Terrassa en Comú”

En l’acte intervindran  Gemma Ubasart, secretària general de Podem Catalunya;  Dolors Camats, coordinadora nacional d’ICV; en Joan Josep Nuet, coordinador general d’EUiA, i en Xavier Domènech, membre de Procés Constituent. A més, comptarà amb la participació de Gerardo Pisarello, un dels impulsors de Barcelona en Comú, i de diversos integrants de Terrassa en Comú (TeC). Terrassa serà la segona ciutat catalana que presentarà una candidatura de majories i pel canvi, després de Barcelona.

Des de TeC s’informa que l’acte girarà al voltant de “l’oportunitat històrica” que representen les pròximes eleccions municipals per la ciutat. El pròxim mes de maig “cal decidir si la ciutat es suma al tren del canvi, o es queda 4 anys més en una situació de paràlisi i estancament, amb receptes antigues que ja no resolen els problemes actuals“. Si s’aposta perquè el pròxim sigui un “mandat decidiu, amb 4 anys per posar les bases d’una nova manera de fer política, oferir solucions als problemes de l’actual situació d’emergència política, social i econòmica, i construir un futur il·lusionador per la nostra ciutat“.

Aquest moment excepcional demana un equip de persones honestes, preparades i compromeses que s’arremanguin els pròxims 4 anys, i un projecte guanyador per la ciutat. Una candidatura dirigida a una majoria social que veu la necessitat d’un canvi a la ciutat.

Ens trobem en un moment excepcional, i disposem d’un projecte carregat d’il·lusió, ètica, solvent i amb protagonisme ciutadà per a Terrassa. És el moment del canvi.” asseguran els portaveus de la nova candidatura. “El canvi ha començat arreu. I Terrassa en serà un referent. Amb l’acte “Guanyem Terrassa en Comú“, el canvi també comença a la nostra ciutat.”

Obert el període d’inscripció a les primàries i resultats provisionals de les candidatures 

Fins al dia 20 de març estarà obert el registre de votants a les primàries de Terrassa en Comú (TeC). Els responsables del procés conviden al conjunt de la ciutadania a registrar-se mitjançant el lloc web, per tal que el nombre més grande terrassencs i terrassenques pugui participar en aquest procés obert de construcció de la llista electoral. Fins al moment, el ritme d’inscripcions és positiu, i supera el nombre de participants en qualsevol procés de primàries similar a la ciutat.

D’altra banda, el passat diumenge 8 de març va finalitzar el període d’inscripció de candidatures a primàries. Un total de 21 persones s’han inscrit mitjançant els formularis del lloc web. Del 8 fins a l’11 de març s’inicia un període de validació de la informació rebuda i de comprovació dels avals corresponents. El pròxim dimecres 12 de març es faran públics els resultats definitius i s’iniciarà la campanya de primàries, fins al 20 de març. Les votacions es celebraran els dies 21 al 22 de març.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×