Autor Ensenyament
18 març 2015 a 11:30

Terrassa participa en les jornades del Consell Esportiu

0 Flares 0 Flares ×

Els alumnes de les escoles realitzen diverses activitats esportives

Alumnes jugant al golf // Imatge cedida pel Consell Esportiu de Terrassa

Alumnes jugant al golf // Imatge cedida pel Consell Esportiu de Terrassa

Les instal·lacions del Camp de Golf Municipal de Matadepera han acollit una jornada d’adaptació al golf per als nens i nenes que participen en les jornades multiesportives que organitza el Consell. Els participants van conèixer les normes bàsiques, les regles de comportament del golf i diferents aspectes bàsics com el joc curt, el joc llarg o el putt. La jornada es va distribuir en tres torns diferents, en els quals van participar un total de 119 nens i nenes de 12 escoles de Terrassa i Rubí.

D’altra banda, el Casal Cultural i Recreatiu de Castellbisbal va celebrar una nova jornada de Dansa Esportiva per a les categories d’infantil, cadet i juvenil. Més de 140 nois i noies van realitzar diversos balls de diferents modalitats, representant un total de 12 escoles de CastellbisbalRubíTerrassa i Sant Cugat.

Aquesta setmana s’iniciarà una promoció esportiva de rugbi, duta a terme conjuntament pel Consell i els Carboners de Terrassa, que aproparà l’esport als alumnes de primària i secundària de la comarca. El dijous 19 al matí, el Club Voleibol Terrassa i el Consell Esportiu acostaran el voleibol a l’escola la Roda, on diversos jugadors de l’entitat ensenyaran l’esport als alumnes. És la tercera vegada que col·laboren aquestes entitats en el que va de curs, i es pretén que ho facin més vegades.

En les pròximes setmanes també hi ha previstes diverses activitats. Dissabte 21 al Pavelló Municipal Can Jofresa de Terrassa tindrà lloc la Final Comarcal de Gimnàstica Artística, on participaran més de 270 gimnastes .

 

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×