Obituari 14.05.15

Nom i cognoms                  Edat      Dades de la cerimònia

José María Permanyer Roca  68  14/05/2015 10.00 Temple Cementiri
Francisca Martínez Rodó       92  14/05/2015 09.00 Temple Cementiri
Genoveva Artígas Vilanova     94  14/05/2015 11.30 Temple Cementiri
Fernando Miranda Martínez   80  14/05/2015 11.00 Temple Cementiri
José Prieto Prieto                 92  14/05/2015 12.00 Temple Cementiri

Els cinc pallassos de “Rhum”

On ets, Rhum?

Dóna’m un nas vermell i mouré el món

Els cinc pallassos de “Rhum”
Els cinc pallassos de “Rhum” // Foto: Josep Aznar

ESPECTACLE DE PALLASSOS. Dramatúrgia: Martí Torras, Joan Montanyès (Monti) i Monti & cia. Intèrprets: Guillem Albà, Joan Arqué, Roger Julià, Jordi Martínez, Pep Pascual. Direcció musical: Pep Pascual. Música original: Pep Pascual i Monti & cia. Escenografia: Sarah Bernardy i Martí Torras. Vestuari: Rosa Solé. Il·luminació: Quico Gutiérrez. So: Ramon Ciércoles. Caracterització: Toni Santos. Ajudant de direcció: Montse Tixé. Ajudant d’escenografia: Jordi Larrea. Ajudant de vestuari: Mireia Farré. Assessorament coreogràfic: Montse Colomé. Cap tècnic: Xavier Xipell “Xipi”. Producció executiva: Xavier Ribalaygua. Cap de producció: Carles Manrique-Velvet Events. Distribució: Elena Blanco – Magnètica.

Per aquesta ocasió, la Sala Miguel Hernández de Sabadell, es va convertir en una autèntica carpa de circ. Amb una pista circular als peus, i unes bombetes blanques i vermelles, organitzades en franges imitant el barrat blanc-i-roig de les clàssiques teles de carpa circense, penjant del capdamunt de la barra de llums, Sarah Bernardy i Martí Torras aconsegueixen crear una atmosfera i un espai completament màgics, que transporten l’espectador automàticament a una altra món, un món de circ, pallassos, riures, i molta, moltíssima il·lusió.

Petits i grans esperaven amb una emoció completament desbordada els uns, i més camuflada els altres, l’aparició d’aquells personatges tant fabulosos que són els pallassos. I no es van fer esperar gaire, en un escenari completament fosc només un punt de llum, i un pallasso blanc, pràcticament embolicat amb una jaqueta gegant feta de pedaços de colors, apareix en escena, i talment com si hagués estat un somni, després d’intercanviar algunes paraules amb el públic, s’esfuma com si res tot exclamant “Rhum…! Rhum…? On ets, Rhum…” fins a perdre’s altra cop en al foscor.

Una escena màgica i onírica que tan sols és el pròleg, el primer tastet, de tot que engloba l’espectacle de “Rhum”. Cinc pallassos meravellosos, i un sisè que els observa des del més enllà, formen una família d’allò més variada, on tots tenen algun tret característic que el fa especials i únics. L’un és despistat, l’altre és un músic mut, el de més enllà sembla sortit de les pel·lícules dels anys 20, i capitanejant el conjunt, dos “cara bianca” cadascun més saberut i adorable que l’altre. Això si, tots cinc desprenent una innocència tan blanca com la dels més menuts de la sala.

Lluny de qualsevol estereotip, “Rhum” és un espectacle adequat per a tots els públics. Un espectacle de pallassos que no és només per a nens, ni només per a adults. Ple d’ironia, de números crítics, de números naïfs – o si més no en aparença – aconsegueixen que petits i grans es vagin alternant en les rialles, i durant els 90 minuts que dura l’espectacle la sala-carpa no quedi pràcticament mai en silenci, només quan es demana “musha atensión”.

Destaquen sobretot números com el del Torero, els del Swiming Brothers, o també el de la Milikituli, que sempre desperta unes quantes pessigolles a la panxa de totes les noies del públic.  Números còmics, de cant, de dansa, de bogeria absoluta, i tots plegats amb una direcció musical de Pep Pascual enlluernadora. Amb un domini aclaparador de la disciplina musical, i descobrint de mica en mica diferents recursos i estris quotidians que poden ser instruments potencials, Pascual aconsegueix meravelles tant increïbles com per exemple que un inofensiu i senzill globus soni perfectament afinat.

En tot moment l’energia de la família de pallassos arriba al públic de manera fluida, sense necessitat de forçar-la, i de mica en mica van arribant al cor dels espectadors, tant i tant endins que, sense saber com, es troben immersos dins d’un món paral·lel del qual després no en volen sortir. Sens dubte doncs, amb aquest espectacle, Martí Torras demostra la seva versatilitat com a director – després de “Desdèmona” i “Paradís” – i s’alça, si més no de moment, com a un dels grans directors del panorama teatral català d’aquesta temporada.

Pel que fa a “Rhum”, és clarament un descans pels espectadors, una via d’escapament, un viatge astral a un món millor,  o  si més no més relaxat i on equivocar-se – i fer-ho constantment – està permès. Pels més menuts “Rhum” alimenta la seva fantasia, i la idea de que el món és sempre així de bonic i divertit; i pels grans, “Rhum” és aquell espai de crítica punyent però alhora lleugera que permet mirar-se el que passa amb una mica més de bon rotllo. En definitiva, “Rhum” és un convit a jugar, o el que encara és millor, a reprendre el joc, a sentir-se lliure, a descarregar el pes dels anys, de les responsabilitats i de tot allò que es desitgi. “Rhum” és sinònim de llibertat, d’homenatge, i de tendresa cap a una professió i una vida que ens recorda que hem de cuidar perquè és un gran regal.

@anna_mestreseg

LogoInforma

Aturada tècnica del Terrassa informa

Manteniment i millora dels servidors

LogoInforma

Els diaris del Grup Informa deixaran d’oferir demà el seu servei habitual a partir de les 8h. El motiu de l’aturada és el manteniment i millora dels servidors per poder donar un millor servei als nostres lectors.

Es calcula que la durada aproximada de l’aturada serà d’una hora i que per tant, a partir de les 9h ja tornaran a donar el seu servei habitual.

Preguem que disculpin les molèsties

La seu i un dels productes del Grup VMV Cosmetic Group // Imatges del web VMV Cosmetic Group

La Fundació VMV Cosmetic Group donarà 5.000 litres de xampú a Càritas

Els destinataris són persones sense llar i menjadors socials

La seu i un dels productes del Grup VMV Cosmetic Group // Imatges del web  VMV Cosmetic Group
La seu i un dels productes del Grup VMV Cosmetic Group // Imatges del web VMV Cosmetic Group

La Fundació VMV Cosmetic Group donarà 5.000 litres de xampú a Càritas per a la higiene personal dels usuaris del servei d’acollida de persones sense llar, menjadors socials i famílies sense recursos.

Víctor Martínez Vicario, president del grup d’empreses català VMV Cosmetic Group, durà a terme el lliurament simbòlic dels palets, o màrfegues, de xampú a la seu de Salerm Cosmetics a Lliçà de Vall al director general de Càritas de la diòcesi de Terrassa, Salvador Obiols i Gras. L’acte se celebrarà el divendres 15 de maig a les 10,30h.

Aquesta és la segona vegada en dos anys que la Fundació destina xampú per a persones sense recursos. El 2013 es va fer una donació de 3.000 litres per Creu Roja. En aquesta ocasió, Càritas destinarà aquest xampú pel servei d’acollida a les persones sense llar de Càritas Sabadell. Aquest és un servei diari que proporciona dutxa, menjar i roba neta a unes 50 persones cada dia. També per a menjadors socials de Càritas a Granollers, Mollet de el Vallés, Rubí, Sant Cugat i Terrassa, així com a les famílies sense recursos.

L’equip de robòtica The Lego Stones del IES Can Jofresa de Terrassa

L’equip de robòtica del IES Can Jofresa viatjarà a la First Lego League d’Arkansas (USA)

The Lego Stones ha agraït les aportacions rebudes en un acte

L’equip de robòtica The Lego Stones del IES Can Jofresa de Terrassa
L’equip de robòtica The Lego Stones del IES Can Jofresa de Terrassa //Imatge cedida pel IES Can Jofresa

Després de temps de recerca, l’equip de robòtica The Lego Stones del IES Can Jofresa de Terrassa ha aconseguit el finançament per viatjar a la gran final de la First Lego League d’Arkansas (USA). Divendres passat l’equip va voler agrair amb un acte totes les aportacions que han fet possible l’aventura.

Les donacions de 16 empreses i entitats han permès a The Lego Stones reunir els 20.000 euros necessaris per al viatge. En aquest acte, l’equip va fer una breu exposició del seu projecte sobre la integració social dels infants, que consta de tres fases: prevenció i divulgació del projecte en qüestió, detecció del problema per poder ajudar l’infant i la tercera fase és l’implementació d’accions correctores.

L’equip ha creat la una pàgina web i xarxes socials per promocionar-se, i ha dissenyat i construït un robot que ha de fer un recorregut i resoldre diferents tasques en temps limitat. En aquest acte es va fer una petita exhibició del seu funcionament.  S’han inscrit en aquesta edició més de 70 equips d’arreu del món. L’equip ha marxarat de l’aeroport BCN El Prat avui de matinada i faran escala a París i d’allà ja prendran la direcció als EUA.

Gabriel Blanes, professor de l’Institut Can Jofresa i entrenador The Lego Stones, va explicar en declaracions a Canal Terrassa Vallès que: “Arribar fins aquí ja és molt. Estem molt satisfets i ara el que volem és anar allà i fer-ho el millor possible, evidentment. Penso que gran part de la feina està feta i jo el que vull també és que gaudeixin aquesta experiència, aquesta final internacional que, ja només el fet de poder anar-hi, és un gran premi.”

Després de les diferents presentacions, es va fer entrega d’una samarreta, com a mostra d’agraïment, a tots els representants de les diferents empreses. Els assistents els van felicitat pel nivell del seu projecte i un cop finalitzat l’acte, es va fer una foto conjunta amb  les empreses i l’equip.

El representant de Talk&Code, un dels patrocinadors, va animar l’equip: “Avui ens han deixat impressionats tot l’equip de The Lego Stones amb la seva demostració a l’Institut Can Jofresa de Terrassa. És un orgull poder esponsoritzar el vostre projecte. Molts ànims per la final de la FIRST Lego League!!”. “Ens omple d’il·lusió poder esponsoritzar l’equip de The Lego Stones! Ànims per la First Lego League!”, va afegir.

Les empreses patrocinadores del projecte són Obra Social “laCaixa”, Lamp Lighting, Prevencontrol, Mnactec, Ajuntament de Terrassa, Fundació CECOT Innovació, Cercle CECOT Joves Empresaris, Ampa IES Can Jofresa, CESICAT Generalitat de Catalunya, Mina d’aïgues de Terrassa, Talk&Code, PonteMASfuerte.com, Circutor, HP, Fundación Grupo Sifu i Tangent Interiorisme.

PIMEC // Imatge cedida per pimec

Bizbarcelona crea Bizpimes

S’oferiran més continguts per fer créixer les empreses

PIMEC // Imatge cedida per pimec
PIMEC // Imatge cedida per pimec

PIMEC entrarà a formar part del grup d’entitats promotores del saló Bizbarcelona by Barcelona Activa amb la subscripció del conveni pel qual la patronal catalana aportarà noves àrees i reforçarà els continguts de la fira adreçats a les micro, petites i mitjanes empreses en la propera edició, que tindrà lloc l’1 i 2 de juliol al recinte de Montjuïc. L’objectiu d’aquest conveni és recolzar el teixit productiu i els emprenedors i dinamitzar l’economia del país.

L’acord l’han signat Sònia Recasens, segona tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona i presidenta del Comitè Organitzador del saló, Josep González, president de PIMEC, i Agustín Cordón, director general de Fira de Barcelona. Gràcies al conveni, hi hauran més continguts per fer créixer les empreses.

Enguany, Bizbarcelona ordenarà la seva oferta en dos grans zones temàtiques: Bizempren, amb solucions perquè els emprenedors encaminin els seus projectes cap l’èxit, i Bizpimes, una àrea pensada perquè les petites i mitjanes empreses accelerin el seu creixement. És en aquest segon àmbit on s’inscriu l’acord de col·laboració signat a Fira de Barcelona.

Recasens ha valorat favorablement la incorporació de PIMEC per enriquir les propostes per a pimes i autònoms que ofereix Bizbarcelona: “sumar l’expertesa de PIMEC significa fer un salt de qualitat i consolidar la nostra aposta d’obrir el saló a les pimes i autònoms per convertir-lo en la seva millor plataforma de creixement. Amb aquesta col·laboració público-privada, els oferirem uns serveis més especialitzats que facilitarà la millora de la seva competitivitat”, ha ressaltat. Per la seva banda, González s’ha mostrat molt satisfet de la implicació i el paper actiu que assumeix la patronal a Bizbarcelona: “és un pas més en la nostra voluntat d’ajudar a empresaris i emprenedors a començar i impulsar els seus negocis”.

Segons l’acord, PIMEC celebrarà en el marc de Bizbarcelona una nova edició del seu Mercat Financiapyme, trobada que posa en contacte empreses prèviament seleccionades amb entitats públiques i privades nacionals i internacionals que ofereixen finançament. En aquest fòrum, les companyies poden presentar el seu projecte empresarial de forma directa, millorant les condicions d’accés a préstecs. Paral·lelament, la patronal oferirà assessorament personalitzat i informació sobre alternatives i productes financers adients a cada cas.

Barcelona Activa, una de les principals entitats impulsores del saló, oferirà juntament amb PIMEC l’espai Contact-Talent per a la captació de recursos les pimes visitants en relació a la captació i retenció del talent, polítiques retributives, clima laboral, així com sobre qüestions relacionades amb contractacions, bonificacions, convenis de pràctiques, etc.

També es crearà l’espai BIZe-solutions centrat en comunicacions intel·ligents, sistemes de gestió, CRM, e-factures, seguretat o business intelligence, i es reforçaran activitats per atendre consultes de compra i venda d’empreses, per ajudar a reinserir professionalment persones empresàries, autònomes i emprenedores que s’han quedat sense activitat i per afavorir el networking entre pimes que desitgin incrementar la seva xarxa de contactes, captar clients potencials o generar sinèrgies i col·laboracions entre negocis.

Per altra banda, a Bizbarcelona les pimes que es plantegin incrementar la seva internacionalització o sortir a l’exterior trobaran programes i ajudes a la zona Bizexporta, coordinada per ‘la Caixa’ i la Cambra de Comerç de Barcelona. A més, podran assistir a les ponències i propostes sobre gestió empresarial, màrqueting, vendes i el comerç electrònic, entre d’altres temes.

PIMEC celebrarà també en el marc de Bizbarcelona el seu sopar anual que aplega gairebé un miler de petits i mitjans empresaris i al qual assisteixen també representants polítics i institucionals. Durant el transcurs d’aquest acte, tindrà lloc el lliurament dels Premis Pimes 2015, que reconeixen les millors iniciatives empresarials realitzades a Catalunya durant l’any passat en diferents àmbits.

Fira Modernista de Terrassa 2015 // Foto: Sergi Colomer

La XIII Fira Modernista de Terrassa va atraure un 40% més de visites

Els visitants atorguen un notable alt a l’edició d’enguany

Fira Modernista de Terrassa 2015 // Foto: Sergi Colomer
Fira Modernista de Terrassa 2015 // Foto: Sergi Colomer

Un primer balanç de la 13a. edició de la Fira Modernista a la ciutat de Terrassa, que va finalitzar aquest cap de setmana passat, dóna uns resultats molt positius i optimistes, tant de nombre de visitants com del grau de satisfacció.

La valoració dels visitants enquestats és d’un 8,4 (en una escala del 0 al 10), per damunt de les notes recollides en les dues edicions anteriors de la Fira (un 8,1 l’any 2013 i un 8,2 l’any 2014). Segons el sondeig encarregat per l’Ajuntament de Terrasa i realitzat per l’Escola de Negocis EUNCET, amb uns 800 qüestionaris fets a peu de carrer.

També segons el sondeig, un 96,4% dels visitants manifesten que probablement repetiran la visita a la Fira Modernista, per damunt del 93,7% que ho feien en l’anterior edició o del 89,5% de l’any 2013.

L’enquesta aporta  també dades sobre la procedència dels visitants: un 26% de les persones que han assistit a la XIII Fira Modernista de Terrassa venien de fora de la ciutat. D’aquestes, 8 de cada 10 (el 83,6%) procedien de municipis del Vallès Occidental i un 11,3% del Barcelonès. L’any passat, els visitants de fora de la ciutat van significar el 25% del total i fa dos anys el 24%. Per tant, l’augment és d’un punt per any, el que indica una tendència a l’alça de visitants forasters.

La despesa mitjana dels visitants ha estat de 38,5 euros per persona, un 46,6% de la qual s’ha fet en bars i restaurants, un 31,8% en paradetes del mercat modernista, i el 21,6% en botigues de comerç tradicional. La despesa dels visitants de fora la ciutat és un 18,6% superior a la dels terrassencs (43,6 euros per persona de mitjana vers els 36,7 euros dels residents a la ciutat). Pel que fa a l’enquesta realitzada als restaurants de la ciutat, un 62,1% afirma que han treballat més que en la passada edició.

Fira Modernista de Terrassa 2015 // Foto: Sergi Colomer
Fira Modernista de Terrassa 2015 // Foto: Sergi Colomer

D’altra banda, segons les dades extretes dels comptadors de l‘Associació Comerç Terrassa Centre, el comptador situat al carrer del Peix del Raval de Montserrat va registrar durant el dissabte el pas de 21.016 persones i el situat al carrer de la Font Vella, 17.058 visitants. La mitjana de pas registrada entre els dos dies de la Fira per ambdós comptadors ronda els 14.500 registres. Respecte de la mitjana dels dos darrers mesos (mesures del 20/04 al 04/05), el pas de persones registraria un augment durant els dies de la Fira Modernista d’un 85% més al comptador del carrer de la Font Vella i del 517% més al del Raval (carrer del Peix).

Augment important d’afluència al patrimoni modernista

En consonància amb el creixement del nombre de visitants, també ha crescut de forma considerable el nombre de visites als museus i al patrimoni industrial i modernista. En total hi ha hagut un augment del 42,33% de visitants, amb un total de 41.887 persones. D’aquestes, 1.942 van participar en les visites guiades organitzades pel Servei de Turisme de l’Ajuntament.

La Masia Freixa ha tingut 10.916 visites, mentre que la Casa Alegre n’ha registrat 9.244 i el Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) 19.841. La resta, 1.886 persones, també han visitat la Seu d’Ègara, el Castell Cartoixa i el Centre de Documentació i Museu Tèxtil de Terrassa.

Fira Modernista de Terrassa 2015 // Foto: Sergi Colomer
Fira Modernista de Terrassa 2015 // Foto: Sergi Colomer

La Fira Modernista a les xarxes socials

El web de turisme de l’Ajuntament, www.visitaterrassa.cat, ha estat una font d’informació  important de la Fira Modernista amb un total de 7.405 usuaris i 19.746 pàgines vistes. L’App dedicada al certamen ha tingut 2.875 usuaris i usuàries, amb un total de 25.568 pàgines visitades. El Twitter i el Facebook també han promocionat la fira activament amb l’etiqueta #firamodernistatrs2015.

L’edició de la Fira Modernista d’enguany ha tingut unes 500 activitats, i ha eixamplat els espais amb la incorporació del Camí Fondo o la plaça de Salvador Espriu.

També s’han consolidat espais amb èxit, com ara la plaça del Progés i el Vapor Gran. Això es reflecteix en el resultat de les enquestes que, tot i tractar-se d’un cap de setmana ple d’atractius turístics a diferents llocs del país (Temps de Flors a Girona, Tarraco Viva, Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1 al Circuit de Montmeló...), han estat molt positius.

Cal sumar a la participació global en la Fira d’enguany la celebració de la XXVIII Diada de la Puntaire, que ha acollit Terrassa coincidint amb el diumenge de Fira Modernista i que ha aplegat 1.700 puntaires vingudes d’arreu del país per mostrar els seus treballs.

Del Moulin Rouge de Josep Oller al vapor de les xemeneies del món obrer

Fira Modernista de Terrassa 2015 // Foto: Sergi Colomer
Fira Modernista de Terrassa 2015 // Foto: Sergi Colomer

Enguany, el protagonista ha estat l’empresari del món de d’espectacle, Josep Oller (Terrassa 1839 – París 1922), creador del Moulin Rouge de París.

L’any vinent, la Fira Modernista estarà dedicada al món obrer. Terrassa, la ciutat de les xemeneies, amb tots els seus vapors restaurats i reconvertits en l’actualitat, seran, juntament amb les persones, els protagonistes de la propera Fira.

L’Ajuntament de Terrassa va impulsar la Fira Modernista l’any 2003 amb l’objectiu de recuperar la vella tradició de la Fira de la Primavera i alhora de recordar una època que ha marcat la ciutat, un període en que la indústria tèxtil va fer créixer la ciutat en molts aspectes: demogràfic, econòmic, cultural, artístic, etc.

Des de l’any 2007, la Fira està declarada per la Generalitat de Catalunya com a festa local d’interès turístic.

foto fan 15

Lo que me da la gana.…

Se tu propio fan

foto fan 15

Me gusta hacer lo que me da la gana. Si, así es. Y así quiero que suene y no con ningún otro matiz.

Me gusta tomar mis propias decisiones y si corresponde equivocarme, corregir para la próxima y aprender para tomar impulso.

Me gusta ir donde decido, o no ir a ninguna parte porque nadie tiene que saber si estaré mejor aquí o allí.

Me gusta disfrutar de lo que veo, de lo que leo, de lo que siento… y aunque no siempre sea de mi agrado, quiero elegirlo yo, y no quiero sentirme obligada a ver, leer o sentir lo que se lleva, está de moda o me hará bien según otro que no soy yo.

Me gusta ponerle colores a mi mundo según mi criterio, acertado o no para el resto, pero acorde a quien yo soy.

Me gusta ir en contra dirección como los salmones, solo porque dicen por ahí que no es lo que toca y, yo quiero saber porqué, antes de seguir sin más la norma.

Me gusta saltarme las pautas, porque nadie me consultó sobre ellas para marcarlas como propias del sentido común, más aún en temas importantes como por ejemplo si era bueno o mejor entregarse en cuerpo y alma por amor.

Me gusta soñar despierta con una realidad maravillosa para todos, soñar y creer en ello, soñar y transmitirlo, soñar y hacerlo realidad poco a poco cada día, aunque algunos opinen que este optimismo desgasta y no aporta bienestar inmediato.

Me gusta despertarme pronto el fin de semana y aprovechar el día haciendo todo o nada. También entre semana cuando voy a trabajar y disfruto con lo que hago, porque disfruto y mucho!

Me gusta ser yo quien viva mi vida y dejar al resto que viva la suya, a su manera, a su aire, a su bola… No me gusta vivir la vida de otros, ni que otros vivan la mía.

Me gusta sobretodo ayudar a quien me lo pida, a quien quiera contar conmigo, a quien le parezca que puedo ayudarle.

Me gusta decir si cuando algo me gusta, y decir no cuando no quiero, no me apetece o no comparto.

Me gusta respetar y que me respeten, haga lo que haga, diga lo que diga, vaya a donde vaya… Porque en este hacer lo que me da la gana, no incluyo nada que tenga maldad hacia nadie.

Me gusta ser tu fan, respeto lo que haces, dices, piensas, como te vistes, donde vas, que comes, que te gusta… Siempre que tú, hagas lo mismo, porque así los dos, estaremos haciendo lo que nos dé la gana!!!

Mónica Hidalgo

www.apercuore.com

L’Ajuntament de Terrassa // Foto: Sergi Colomer

Entrevistes als/a les alcaldables de Terrassa

Respondran a 5 preguntes

L’Ajuntament de Terrassa // Foto: Sergi Colomer
L’Ajuntament de Terrassa // Foto: Sergi Colomer

Durant les properes setmanes publicarem un seguit d’entrevistes a cada un dels alcaldables de Terrassa que han volgut contestar-les ja que, seguint el nostre tarannà, hem ofert la possibilitat a tots.

Tot ells respondran a les següents 5 preguntes:

  1. Què canviarà a Terrassa si vosté es alcaldessa?
  2. Amb que notarà la població que vosté es alcaldessa?
  3. Què no canviarà de Terrassa?
  4. Amb qui podria governar? amb qui no?
  5. Com es el Terrassa que somia ?

A partir de demà, cada dijous i cada dimarts de les properes setmanes es publicarà una entrevista a un d’ells. El nostre objectiu és poder conèixer millor als nostres representants abans de les properes eleccions municipals.