Autor Natació
14 maig 2015 a 13:30

Carla Campo ha estat convocada amb la selecció catalana absoluta

0 Flares 0 Flares ×

Disputarà el Meeting Internacional de Montecarlo

Carla Campo // Imatge cedida pel CN Terrassa

Carla Campo // Imatge cedida pel CN Terrassa

La nedadora del Club Natació Terrassa, Carla Campo, ha estat convocada per la Federació Catalana de Natació (FCN) per participar amb la selecció catalana absoluta en el XXXIII Meeting Internacional de Montecarlo (Mònaco).

Es tracta de la tercera i darrera prova del circuit Mare Nostrum que se celebrarà el 13 i el 14 de juny. Aquest prestigiós circuit es completa amb el Meeting Internacional de Canet (6 i 7 de juny) i el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona (10 i 11 de juny).

 

Tres nedadors i tres nedadores

 La llista elaborada per Toni Comas aplega tres nedadors i tres nedadores. En l’apartat masculí, Comas ha convocat a  Arnau Rovira (CN Sant Andreu), Alan Cabello (CN Calella) i Joan Ballester (CE Mediterrani) mentre que en l’apartat femení i a banda de Campo, les escollides han estat Marta González i Sandra García (CN Sant Andreu).

 

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×