Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
15 maig 2015 a 08:00

El Mercat de la Independència

0 Flares 0 Flares ×
El Mercat de la Independència // Foto: Sergi Colomer

El Mercat de la Independència // Foto: Sergi Colomer

El  Mercat de la Independència és un edifici modernista dels arquitectes Antoni Pascual i Carretero i Melcior Vinyals i Muñoz. És la seu del mercat central de Terrassa i ocupa tota una illa de cases a la Rambla d’Ègara. Es va inaugurar l’any 1908 i el seu nom commemora el centenari de l’inici de la Guerra del Francès, coneguda també com la Guerra de la Independència espanyola, el 1808.

Des del Terrassa Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Terrassa o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia (indicant la ciutat). Les podeu enviar a fotolectors@catalunyainforma.com.

@sergixexe

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×