Autor Societat
25 maig 2015 a 12:30

El Rebost de Terrassa encara necessita voluntaris

0 Flares 0 Flares ×

A la campanya li manquen unes 370 persones

Els propers divendres 5 i dissabte 6 de juny tindrà lloc la 3ª edició de la campanya de recollida d'aliments "Ajuda'ns a omplir el Rebost"// Imatge del web d''El Rebost'

Campanya de recollida d’aliments “Ajuda’ns a omplir el Rebost”// Imatge del web d”El Rebost’

Fa dies que en aquest mitjà es publica que  la campanya “Ajuda’ns a omplir el Rebost“, gestionat per Creu Roja Terrassa,  cerca voluntaris. El dia 7 de maig els mancaven uns 750 voluntaris;  el 12 de maig eren 650, i, avui, encara es necessiten més de la meitat: 370 persones voluntàries per poder tirar endavant la feina.

La campanya, que tindrà lloc el divendres 5 i el dissabte 6 de juny a Terrassa, segueix buscant voluntaris i voluntàries que vulguin dedicar 3 hores del seu temps per poder ser presents a un dels 31 establiments que s’han ofert a participar en aquest esdeveniment solidari.  L’objectiu és el de arribar a recollir 45 tones d’aliments per seguir garantint l’alimentació de 7.000 persones de la ciutat durant els propers 4 mesos.

Fins al moment, a més de les persones que ja s’hi han inscrit, i també es compta amb la participació d’entitats i associacions juvenils que han volgut donar suport a la iniciativa. Algunes empreses també s’hi han sumat, com és el cas dels treballadors de pontemasfuerte.com, que s’organitzaran per cobrir els punts de recollida de dos supermercats durant els dos dies de la campanya.

Establiments solidaris

Enguany, El Rebost ha demanat als supermercats col·laboradors que s’impliquessin més activament en la campanya fent una aportació d’aliments en funció del que recullin durant la mateixa. Ja hi ha dos comerços s’hi han adherit, Casa Evaristo, situat al Raval de Montserrat, i  el Carrefour Express del carrer Cervantes. Amdós es distingiran durant la campanya amb el cartell d’”Establiment solidari”. La clientela d’aquests comerços que col·labori amb la campanya ajudarà també a que l’establiment faci un donatiu més gran al Rebost.

Per fer-se voluntari o voluntària, només cal entrar a la pàgina www.elrebostdeterrassa.cat i inscriure’s ¡a través d’un senzill formulari. També es pot fer en persona al punt d’informació de la Creu Roja, al carrer Fra Bonaventura Gran, 10 de Terrassa. Per a les persones que participen a la campanya per primera vegada, s’ofereix una sessió de formació d’una hora de durada. Les dues properes sessions es faran el dimecres dia 27: a les 17h, a la Creu Roja, i a les 20h, al Casal Cívic de Ca N’Aurell.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×