Autor Entitats
14 maig 2015 a 14:00

La campanya Ajudan’s a omplir El Rebost necessita més voluntaris

0 Flares 0 Flares ×

Els organitzadors demanen 650 voluntaris més

Omplim el Rebost 2014 // Imatge cedida pel Rebost

Omplim el Rebost 2014 // Imatge cedida pel Rebost

El Rebost encara necessita 650 voluntaris per a la 3a edició de la campanya “Ajuda’ns a omplir El Rebost”, que tindrà lloc els dies 5 i 6 de juny. Fins ara només s’han cobert 100 places de les 750 necessàries, i per aquest motiu demanen el suport i la col·laboració de tota la ciutadania en la campanya, que servirà per garantir l’alimentació de 7.000 persones de la ciutat durant 4 mesos. Els voluntaris hauran de dedicar 3 hores qualsevol dels dos dies indicats per participar a la campanya i cobrir els punts de recollida.

Els interessats poden inscriure’s a la web d’El Rebost mitjançant un senzill formulari on es pot seleccionar el supermercat i torn desitjat, o bé, assistir, sense inscripció prèvia, a la xerrada informativa que es realitzarà avui a les 7 de la tarda al Casal Cívic de Ca n’Aurell, on també es realitzaran inscripcions. A l’edició anterior es van recollir recollir 42 tones d’aliments i van participar 450 persones.

Una de les novetats del recapte solidari és la de l’establiment solidari; es tracta de supermercats que es comprometen a aportar amb productes un percentatge del total que es reculli a l’establiment durant la campanya. El supermercat que es sumi a la iniciativa es distingirà amb un segell acreditatiu de la seva condició de solidari, i es farà difusió d’aquesta condició entre la ciutadania per animar-la a comprar en el citat establiment els aliments destinats a El Rebost. D’altra banda, s’estan tancant els acords de patrocini amb diverses empreses de la ciutat. El patrocinador principal de la campanya serà, un any més, la Fundació Mina, però enguany s’ha sol·licitat el suport d’una empresa de transport que posi a disposició de la campanya, i de forma gratuïta, un camió amb plataforma i un conductor.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×