Autor Societat
4 maig 2015 a 17:15

L’Administració de Loteria núm. 13 regala participacions a qui es comprometi a compartir el premi amb la Creu Roja

0 Flares 0 Flares ×
Administració nº13 // Imatge cedida per la Creu Roja

Administració nº13 // Imatge cedida per la Creu Roja

L’Administració de Loteria núm. 13 de Terrassa regala participacions del 39260 per al Sorteig Extraordinari del 9 de maig. Per rebre aquesta participació cal inscriure’s a la pàgina www.13lot.com amb el compromís de donar la meitat del premi a la Creu Roja si aquest fos premiat.

Les donacions recollides seran destinades a l’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil que Creu Roja va impulsar fa gairebé un any amb l’objectiu de garantir la correcta alimentació de 100.000 infants a Catalunya. www.ellsnopodenesperar.org.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×