Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
1 maig 2015 a 08:00

L’hipopòtam de Vallparadís

0 Flares 0 Flares ×
L’hipopòtam de Vallparadís // Foto: Sergi Colomer

L’hipopòtam de Vallparadís // Foto: Sergi Colomer

Per encàrrec del Museu de Terrassa, l’escultor Ramón López va fer l’any 2003 dues escultures hiperrealistes de dos hipopòtams, en motiu de l’exposició muntada per a explicar les troballes de les excavacions, que van demostrar que antigament vivien al Parc de Vallparadís diferents tipus d’animals com cérvols, bisons, rinoceronts, senglars, mamuts i, també, hipopòtams.

Des del Terrassa Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Terrassa o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia (indicant la ciutat). Les podeu enviar a fotolectors@catalunyainforma.com.

@sergixexe

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×