Autor Economia
23 maig 2015 a 12:00

PIMEC i Randstad s’alien

0 Flares 0 Flares ×

L’acord és per promoure la participació activa i el coneixement entre empresaris

M. Ángeles Tejada i Josep González

M. Ángeles Tejada i Josep González // Imatge cedida per PIMEC

El passat 20 de maig, PIMEC i Randstad van signar un acord de col·laboració per fomentar la participació activa i el coneixement entre empresaris. El conveni va estar ratificat per Josep González, president de PIMEC i M. Ángeles Tejada, directora general públic affairs de Randstad.

Dins el marc de l’acord les dues entitats coorganitzen, durant 2015, un nou cicle de jornades destinades a tot el teixit empresarial de pimes de Catalunya, concretament per a perfils directius i gerents.

Les jornades són gratuïtes i s’organitzen mensualment amb temàtiques diferenciades i amb experts de primer nivell de l’àmbit econòmic i empresarial. Aportaran un valor afegit al públic que hi assisteixi, el qual té la finalitat d’aprendre, compartir i establir un networking profitós entre empresaris.

Motiva i multiplica els resultats del teu equip més enllà dels diners

Durant el matí de passat dimecres 20 de maig, la seu de PIMEC va acollir la jornada Motiva i multiplica els resultats del teu equip més enllà dels diners, a càrrec de Josep Moulines, director de Lapica Companies. Moulines va presentar els elements clau per sembrar la llavor d’un veritable equip de persones. A més, el director de Lapica Companies va assenyalar que “cada vegada és més important, i un element clau per al rendiment i la millora de resultats d’una organització o empresa del segle XXI, el fet que les persones estiguin motivades i siguin capaces de treballar com un veritable equip”.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×