Autor Cultura
10 juny 2015 a 11:30

Alfonso Urrutia guanya el I Concurs de Fotos de Pluja de Mina Aigües de Terrassa

3 Flares 3 Flares ×

Amb l’obra “I la nit es va fer dia”

"I la nit es va fer dia"

“I la nit es va fer dia” // Foto: Alfonso Urrutia

La imatge d’una tempesta elèctrica sobre Terrassa feta des de la Muntanyeta, titulada “I la nit es va fer dia” i capturada per Alfonso Urrutia, és la fotografia guanyadora del I Concurs de Fotos de Pluja convocat aquesta primavera per Mina Aigües de Terrassa.

El guanyador es va publicar el passat dilluns coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient, i es va decidir per sorteig entre les cinc imatges que més vots van obtenir al Facebook de Mina. El premi és un sopar i entrades per a dues persones a l’espectacle “La extraña pareja” que es podrà veure a Terrassa en el marc de la Festa Major.

Un total de 33 imatges sobre la pluja s’han presentat a aquesta primera edició del certamen. Les cinc fotografies finalistes han estat “Després de la pluja”, d’Olga Jiménez, amb 102 vots; “Jugant amb la pluja”, de Tat Baldó, amb 86 vots; “I la nit es va fer dia”, d’Alfonso Urrutia, amb 65 vots; “Pluja és vida”, de Montse Sierra, amb 58 vots; i “Neu i pluja”, de Montserrat Centelles, amb 47 vots.

Aquestes, juntament amb les millors imatges presentades, seran exposades per Mina en una mostra a la ciutat el proper mes de juliol.

Switch to mobile version
3 Flares Twitter 0 Facebook 3 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 3 Flares ×