Autor Waterpolo
21 juliol 2015 a 17:00

El CN Terrassa cadet masculí de waterpolo es proclama Campió d’Espanya

0 Flares 0 Flares ×

Va vèncer a la tanda de penals al Atlètic-Barceloneta 

CN Terrassa cadet masculí // Imatge cedida pel CN Terrassa

CN Terrassa cadet masculí // Imatge cedida pel CN Terrassa

El cadet masculí de waterpolo del Club Natació Terrassa es va proclamar brillantment Campió d’Espanya en la fase final de la categoria que va disputar-se entre dijous i diumenge al Poliesportiu Municipal de Nazaret de València i que va aplegar als 20 millors equips de l’estat.

Amb aquest títol el conjunt de Dídac Cobacho tanca una temporada perfecte, després de fer-se recentment també amb el títol català.

EL CN Terrassa va debutar directament a vuitens de final, on va guanyar de forma contundent al Majadahonda Caude per 17 a 0 (4-0, 5-0, 3-0 i 5-0).

A quarts la víctima va ser el WP Navarra, que va perdre dabant els egarencs per un contundent 10 a 1 (4-0, 1-0, 3-0 i 2-1).

El CN Terrassa va encarar el primer partit veritablement exigent en semifinals. Els egarencs es van desfer del CN Barcelona per 12 a 8 (4-2, 3-2, 3-1 i 2-3) en un matx que va tenir sota control en tot moment però que no va acabar de sentenciar fins al tercer periòde.

 

Remuntada de llibre a la final 

El rival a la final va ser el conjunt de l’Atlètic-Barceloneta. El partit va ser extremadament emocionant i va acabar en empat a deu gols (1-5, 3-3, 5-1 i 1-1), de manera que es va haver de recórrer a la tanda de penals, en la qual la fortuna va somriure els egarencs.

Els Mariners van tenir un inici estel·lar i van endossar als egarencs un parcial de 0 a 4. Els de Dídac Cobacho i Eduard Vera van aturar l’allau momentàniament de la mà de Rodríguez, però l’ Atlètic-Barceloneta va tornar a marcar i es posava 1 a 5.

Al segon periòde els egarencs van retallar distàncies amb dos gols, obra de Sanahuja i Badosa, però dos nous gols dels mariners Paul i Prieto posaven novament 4 gols de diferència en el marcador.

A la represa es va produir una remuntada sensacional del CN Terrassa.

Impulsat per un esplèndid Arnau Fernández a la porteria i per una millora en l’actitud defensiva, amb 5 a 9 a l’electrònic, els terrassencs van completar un parcial de 5 a 0 que va capgirar el marcador al principi de l’últim període. Jan Torres i Badosa i Rodríguez, per partida doble, van esdevenir els golejadors.

L’empat a deu l’aconseguia Avilés a falta de 4 minuts pel final. A la tanda de penals la igualtat es va mantenir en els 5 primers llançaments després que cada equip en fallés un. Amb 4 a 4, Oriol Rodríguez va batre Souto. Finiziola va prendre la responsabilitat de posar de nou l’empat, però el porter egarenc Arnau Fernández va refusar el tir que va impactar al pal, donant el títol al CN Terrassa.

Arnau Fernández va ser escollit millor porter del campionat.

L’equip cadet masculí que s’ha proclamat campió d’Espanya està format per Oriol Rodríguez, Albert Soto, Ernesto Pérez, Óscar Sánchez, Carlos Marín, Arnau Fernández, Jan Torres, Martí Colet, Rafael Prieto, Quim Badosa, Bernat Sanahuja, Adrián Oya i Arnau Mas.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×