Autor Waterpolo
28 juliol 2015 a 12:00

El CN Terrassa s’enduu la medalla de bronze en el Campionat d’Espanya Juvenil Masculí de waterpolo

0 Flares 0 Flares ×

Van perdre la semifinal contra el Real Canoe

Juvenil masculí del CN Terrassa // Imatge cedida pel CN Terrassa

Juvenil masculí del CN Terrassa // Imatge cedida pel CN Terrassa

El juvenil masculí de waterpolo del Club Natació Terrassa va aconseguir la medalla de bronze en la fase final del Campionat d’Espanya de la categoria. El torneig, que  va celebrar-se a les instal·lacions del CE Mediterrani, aplegava els vuit millors equips de la categoria. El conjunt de Dídac Cobacho tanca una temporada esplèndida.

EL CN Terrassa va debutar amb victòria còmode sobre CN Latina per 12 gols a 6 (4-2, 5-0, 2-2 i 1-2).

En el segon matx, els de Dídac Cobacho van patir molt més. El egarencs es van imposar al CE Mediterrani per per 9 a 8 (5-2, 0-3, 2-2 i 2-1) en un partit molt equilibrat i amb alternatives.

 Semifinals contra el Canoe 

El Natació, que havia quedat primer del grup 1, es va enfrontar amb el segon classificat del grup2, el Real Canoe. Els madrilenys es van endur el partit per un ajustat 5 a 6 (1-3, 3-2, 0-0 i 1-1). Els egarencs no es van trobar còmodes amb la defensa madrilenya. Una major intensitat del Canoe els va permetre adelantar-se 1 a 3 en el marcador. En el segon període, el CN Terrassa va restablir l’empat amb un parcial de 2 a 0 però els madrilenys es van refer amb dues jugades consecutives que van acabar amb gol i que posaven el marcador en 3 a 5Abans d’arribar al descans, els de Cobacho escurçaven distància i posaven el 4 a 5.

El tercer quart va esdevenir duríssim. En no haver-hi gols, el matx va entrar en una dinàmica d’anada i tornada que va esgotar ambdós conjunts. Els madrilenys van renunciar a l’atac i els egarencs no trobaven porteria.

En l’últim període el Canoe va marcar el 4 a 6 i a falta de dos minuts el Terrassa posaria el que seria el definitiu marcador, 5 a 6, ja que tot i disposar d diverses ocasions per empatar, no va ser així.

En el partit per la medalla de bronze, els de Terrassa es van saber refer davant el CN Rubí. Els de Terrassa van guanyar el partit per 7 a 12 (2-5, 1-3, 2-3 i 2-1) en un matx que van controlar des del principi fins al final.

El partit va arribar al descans amb 3 a 8 i van saber mantenir els gols de diferència fins el final del partit. Albert Soto i Àlex de la Fuente, amb tres dianes cadascun, van destacar en l’aspecte ofensiu.

L’equip juvenil masculí que va assolir la medalla de bronze en la fase final del Campionat d’Espanya està format per Jordi Busquets, Ignacio Ortega, Karlos Ligero, Alberto Moreno, Àlex de la Fuente, Marc Salvador, Álvaro Granados, Jordi Chico, Oriol Rodríguez, Albert Soto, Oriol Albacete, Aleix Páez i Ernesto Pérez.

 

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×