Autor Societat
21 juliol 2015 a 15:30

La Policia rescata a un gos i a un gat que estaven en perill de caure al buit

0 Flares 0 Flares ×

Van ser en dos actuacions diferents

Policia Municipal // Foto: Sergi Colomer

Policia Municipal // Foto: Sergi Colomer

Un gos en una cornisa d’un àtic de la carretera de Matadepera va haver de ser rescatat per agents de la Policia per la possibilitat que l’animal pogués caure al buit o quedar penjat.

Un particular va informar a la Policia que hi havia un gos en un àtic que estava a punt de caure i quedar penjat ja que estava lligat amb una corda. Fins allà es va desplaçar una unitat policial i una dels Bombers. Els bombers no van haver d’actuar ja que els agents de la policia van poder accedir al balcó on es trobava l’animal des del balcó del costat i el van poder rescatar.

Els agents van deixar l’animal de tal forma que no pogués tornar a quedar en situació de perill i es va contactar telefònicament amb la seva propietària que es trobava treballant.

D’altra banda, els agents de la Policia Local van haver d’actuar també per rescatar un gat que es trobava en una finestra d’un primer pis a punt de caure. Segons informava el particular que va trucar als agents, els propietaris havien marxat de vacances i l’havien deixat sol al pis. Els agents van utilitzar una escala deixada pels veïns per agafar a l’animal, del que se’n va fer càrrec el veí que va trucar a la policia a l’espera que els propietaris tornessin de vacances.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×