Autor Societat
2 juliol 2015 a 15:30

Li trenca una ampolla al cap després d’una discussió per una bicicleta

12 Flares 12 Flares ×

Tres persones detingudes

El pont i la Mútua // Foto: Sergi Colomer

El pont i la Mútua // Foto: Sergi Colomer

Ahir a la tarda la Policia Municipal va dirigir-se al carrer Doctor Ferran després de rebre diverses trucades  que informaven que s’estava produint una baralla entre dues persones. Un cop en el llocs dels fets, els agents van haver de sol·licitar una ambulància ja que una de les dues persones presentava una ferida al cap.

La baralla es va originar després d’una discussió verbal entre tres persones per una bicicleta. Una d’elles va donar un cop al cap a l’altre amb una ampolla, originant-li un trau. Els agents van detenir a l’agressor i el van traslladar a Mútua de Terrassa perquè també presentava ferides com a conseqüència de la baralla.

Mentre la propietària de l’establiment manifestava que presentaria  una denúncia per danys i amenaces, una de les persones implicades en la baralla, que es negava a ser identificada, va amenaçar de mort als agents i finalment va atemptar contra dos d’ells, fet pel que va ser detingut. Mentre era traslladat a Mútua de Terrassa, el detingut va provocar danys a la porta del vehicle policial.

D’altra banda, l’agredit amb l’ampolla va ser traslladat a l’Hospital de Terrassa per una ambulància.

Després de ser atesos pels serveis sanitaris de Mútua i traslladats a prefectura els dos detinguts, els agents, en les seves comprovacions, van poder veure que la persona traslladada a l’Hospital tenia un requeriment i estava pendent de recerca. Després de posar-se en contacte amb l’Hospital de Terrassa, resulta que l’individu ja havia estat donat d’alta, pel que una patrulla de la policia es va dirigir al seu domicili on se li va informar del requeriment pendent i va ser detingut.

Switch to mobile version
12 Flares Twitter 5 Facebook 7 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 12 Flares ×