Autor Cultura
31 agost 2015 a 16:30

Els Minyons de Terrassa conquereixen Vilafranca amb un 3 de 10

0 Flares 0 Flares ×

Durant la Diada de Sant Fèlix es van veure 13 castells de gama extra

Vilafranca del Penedès va veure aquest cap de setmana com els Minyons de Terrassa firmaven la millor de les seves actuacions amb un 3 de 10.

Els Minyons, que són la colla que més castells de gama extra han completat a la plaça de la Vila després dels Castellers de Vilafranca, van fer seu el lema de la Festa Major, Vine a fer història, i van completar una magnífica actuació amb 4 castells de gama extra.

Els egarencs van descarregar un 3 de 10 amb folre i manilles per primera vegada a la seva història en aquesta plaça, un 5 de 9 amb folre, un 2 de 9 amb folre i manilles i van acabar la seva actuació amb un pilar de 8 que no van poder descarregar.

La Colla Vella dels Xiquets de Valls també van firmar una actuació històrica i van descarregar el 4 de 9 amb agulla i el 4 de 9 net, mentre que el 2 de 8 només el van poder carregar. Van finalitzar amb un pilar de 8. Els de Valls van intentar en segona ronda el 3 de 10 amb folre i manilles però després d’un intent fallit va acabar fent llenya. Va ser la millor actuació de la seva història.

Per la seva part els Castellers de Vilafranca van descarregar el 3 de 9 en primera ronda, van carregar el 3 de 10 amb folre i manilles en tercera ronda després d’intentar-ho en la segona i van finalitzar amb una torre de 8 sense folre que va acabar fent llenya tot i que en la ronda de pilars van culminar descarregant un pilar de 8 amb folre i manilles

Per últim, la Colla Jove dels Xiquets de Valls va començar amb el 3 de 9 amb folre, el 2 de 9 que va fer llenya després que l’anxaneta fes l’aleta (un castell que no assolien des de feia 14 anys), i el 4 de 9 amb folre tot i que el va haver de desmuntar en dues ocasions.

Durant la Diada de Sant Fèlix es van poder veure fins a 13 castells de gama extra. Va ser una jornada històrica.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×