Autor Waterpolo
25 agost 2015 a 13:00

Xavi Pérez i Paula Leitón es pengen la medalla de plata en el Campionat del Món Sub’20 de waterpolo

0 Flares 0 Flares ×

És la tercera medalla del tècnic egarenc

 

Foto plata Volos 2015

Foto plata Volos 2015 // Imatge cedida pel Natació Terrassa

La selecció espanyola femenina júnior de waterpolo va aconseguir una medalla de plata en el Campionat del Món Sub’20 conclòs el diumenge passat a Volos (Grècia). L’equip comptava amb el tècnic del Natació Xavi Pérez i amb Paula Leitón entre les convocades. Aquesta medalla ha resultat la tercera de Pérez al capdavant de la selecció júnior després de la plata que va obtenir al 2013.

Una vegada van eliminar el Canadà en semifinals (9-11), Espanya va anar a la gran final contra els Estats Units per 10 gols a 13 (4-4, 1-3, 2-4 i 3-2). El primer període va ser un veritable estira-i-arronsa on ambdues seleccions van anar alterant el marcador. Paula Leotón, amb un revers espectacular, va inaugurar el marcador, però les nord-americanes van respondre amb dianes. Tot i així, les de Xavi Pérez van recuperar amb un quart de la mà de Marina Cordobès. Els Estats Units van capgirar el marcador però a quatre segons del final del període, Bea Ortiz va anotar l’empat a quatre.

En el segon quart les nord-americanes van obrir una escletxa a partir de la defensa, el que va provocar que Espanya només marqués un gol. A la represa, els Estats Units van decantar la balança al seu favor.

En l’últim quart el combinat de Coralie Simmons no va relaxar-se i no va cedir en cap moment davant Espanya. A sis minuts pel final, Fischer va signar la sentència en col·locar els Estats Units amb cinc gols d’avantatge per primer cop durant el partit. Però les egarenques van reforçar i van tancar el xoc amb un parcial de 3 a 1, amb Bea Ortiz i Irene González com a artífexs.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×