Autor Waterpolo
20 octubre 2015 a 11:00

El CN Terrassa derrota un combatiu Canoe

0 Flares 0 Flares ×

Els egarencs es van exhibir en defensa 

Sènior masculí del CN Terrassa 2015-2016 // Imatge del CN Terrassa

Sènior masculí del CN Terrassa 2015-2016 // Imatge del CN Terrassa

CN Terrassa 7 – Real Canoe NC Isostar  3 

 

CN Terrassa: I. Aguilar, Serra, Granados (1), Alarcón (1), Ó. Aguilar, Chico, Sánchez (2), Pericas (1), Pérez (1), Galeev (1), Rodríguez, González, Albacete.

Entrenador: Dídac Cobacho.

 

Real Canoe NC Isostar: E. Lorrio, Sáiz, Gómez, Navajas, M. Lorrio (1), Abad, Barroso (1), Romero, Gutiérrez (1), Bustos, Fernández.

Entrenador: Mario García.

 

Àrbitres: Buch i Jaumandreu.

 

Parcials: 1-1, 2-1, 1-1 i 3-0.

Resultat acumulat: 1-1, 3-2, 4-3, 7-3.

Evolució del marcador: (0-1, 1-1), (2-1, 2-2, 3-2), (3-3, 4-3), (5-3, 6-3, 7-3).

 

El CN Terrassa va guanyar per 7 a 3 al Real Canoe NC Isostar en el partit corresponent a la quarta jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor Masculina de waterpolo.

Els de Dídac Cobacho van quallar un matx molt convincent i vas superar els madrilenys a partir d’una actitud defensiva impecable, reforçada amb la presència d’Iñaki Aguilar sota els pals un cop recuperat de la lesió que va patir al dit. Amb aquest triomf, els egarencs se situen en cinquè lloc de la taula amb set punts.

Gutiérrez avançava els visitants en una bona acció des de la boia després que ambdós equips desaprofitessin una situació en superioritat numèrica. A un minut del final del període Agustí Pericas posava l’empat en el marcador després de culminar un contracop conduït per Óscar Aguilar.

En el segon període els egarencs van continuar amb la seva bona defensa i l’equip visitant no va trobar en cap moment el camí del gol fàcilment. Fran Sánchez va situar els egarencs per davant en batre Edu Lorrio amb un llançament des del lateral esquerre en home de més. Barroso restablia l’empat quatre minuts més tard i a 14 segons del final de la primera part el CN Terrassa posava el 3 a 2 amb un gol de Ricard Alarcón en una jugada de superioritat numèrica.

a la represa es va mantenir la igualtat, Lorrio empatava novament amb un tir des de l’extrem esquerre en home de més. Jordi Pérez amb un cop de dits des dels dos metres, va permetre els egarencs col·locar-se amb un avantatge mínim (4-3) a falta dels darrers vuit minuts.

En l’últim quart i amb avantatge al marcador,els de casa van afegir a la bona defensa la sortida al contracop. Els terrassencs van sobreposar-se perfectament al penal errat per Alarcón només iniciar-se el període i van encadenar un parcial de 3 a 0 que va certificar la victòria. Galeev marcava el cinquè en una transició ràpida. A menys de cinc minuts pel final, Álvaro Granados culminava un altre contraatac i posava el 6 a 3. En l’últim minut Fran Sánchez posava el 7 a 3 definitiu.

El proper dissabte els egarenc s’enfrontaran CN Rubí El matx es disputarà a les 12.45 hores a Molins de Rei.

 

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×