Autor Cultura
30 octubre 2015 a 13:00

L’actor Ruben Yuste opta a guanyar el Broadway Worlds Spain com a millor actor de repartiment

0 Flares 0 Flares ×

La primera fase de votació acaba demà

Ruben Yuste // Imatge de rubenyuste.com

Ruben Yuste // Imatge de rubenyuste.com

L’actor Ruben Yuste és un dels candidats a guanyar el premi a millor actor de repartiment en els Broadway Worlds Spain pel seu paper a l’obra Mar i Cel.

Es tracta d’un guardó que vota el públic. Es pot votar (Broadway World) fins el 31 d’octubre. Els més votats passaran a una segona fase que acabarà el dia 23 de novembre. Els guanyadors es coneixeran el dia 30 de novembre en una gala que tindrà lloc al Teatro Bodevil de Madrid.

Actualment es troba ben posicionat per aconseguir-ho, tot i que no està eb primera posició, si es troba entre els 4 primers.

Ruben Yuste

Rubén Yuste neix a Terrassa i comença la seva formació amb 4 anys en interpretació i ball en el seu centre d’estudis i altres centres artístics, i amb només 12 anys realitza una audició per al grup de teatre local CPRubí, al qual accedeix i passa a representar grans clàssics del teatre espanyol i català al llarg dels seus anys d’estudi a secundària, BUP, COU i universitat. Paral·lelament a la seva faceta artística, Rubén es llicencia i doctora en Ciències Polítiques i de l’Administració a la Universitat de Barcelona (UB), i s’especialitza en comerç i visual marxandatge amb un màster a l’Institut Europeu de Design (IED).

Després compaginar uns anys la investigació i la docència a la UB, es passa al sector privat treballant en l’àrea de comerç de la consultora D’ALEPH.

Es forma en disciplines com la interpretació (Alejandro Català, Esteve Rovira), el teatre musical (Coco Comin), el cant (Juan Antonio Vergel), la veu, la dicció o el doblatge (Microbert / Roger Pera).

Participa en obres de text com “Terra Baixa“, “L’Heroi“, “El marit ve de visita“; en musicals com “Balansiyyá“, “Grease“, “Mamma Mia“, “Spamalot“, “Els Miserables“, i sèries de televisió com “El cor de la ciutat” o “Llegendes urbanes“. Participa al musical “Forever Young” dirigit per Tricicle, amb el qual gira dos anys.

Premi BWW del públic (2013) a Millor actor protagonista pel seu paper de ASh al musical “Evil Dead“. Actualment forma part del repartiment de Els Miserables, la gira com a Bisbe, cover de Thernardier i de Javert.

A la web sèrie “Entre Amics es” interpreta Coke des de 2012 i protagonitza els curts “no és un adéu” i “farandulero” de Sara Palomo.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×