Autor Waterpolo
10 novembre 2015 a 11:00

El CN Terrassa suma la seva primera victòria de la temporada

1 Flares 1 Flares ×

Anna Roldán va ser la millor jugadora del partit

waterpolo

Foto: Imatge de Wikimedia Commons

WP 98 02  10 – CN Terrassa  11 

WP 98 02: Terrado, Mònica Bargalló, Leiva, Osinaga (2), Nunes, Elizalde, Casado, Pérez (1), Mireia Bargalló (2), Moullaki (2), Brito (3).

Entrenador: Alfonso Merino.

CN Terrassa: Copado, A. Roldán (5), Gutés (2), Cuesta, Cantero (2), Samper, Pirat, Palomares, Descalzi, Alcaraz, Tutusaus, R. Roldán (2), Domene.

Entrenador: Xavi Pérez.

Àrbitres: Suárez i Núñez.

Parcials: 1-6, 2-4, 1-0 i 6-1.

Resultat acumulat: 1-6, 3-10, 4-10, 10-11.

Evolució del marcador: (0-1, 1-1, 1-2, 1-3, 1-4, 1-5, 1-6), (1-7, 1-8, 2-8, 3-8, 3-9, 3-10), (4-10), (5-10, 6-10, 6-11, 7-11, 8-11, 9-11, 10-11).

El CN Terrassa va vèncer a domicili el WP 98 02 per 10 a 11 en partit corresponent a la cinquena jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor Femenina de waterpolo.

El conjunt de Xavi Pérez aconseguia d’aquesta manera la primera victòria de la temporada i ho feia contra un rival directe. Les egarenques van dominar gran to el partit però al final se’ls va complicar. Amb aquest resultat, les egarenques pugen fins al setè lloc de la taula.

Les egarenques van començar molt bé el partit, trobant porteria amb facilitat. Gemma Gutés va estrenar el compte només començar amb un magnífic llançament llunyà. Les locals van empatar d ela mà de la grega Moullaki, que va culminar una acció en superioritat numèrica. A partir d’aquí el partit va esdevenir un monòleg, amb un parcial de 0 a 7. Raquel Roldán anotava l’1 a 2 des de la boia i Anna Roldán i Cristina Cantero van enfilar l’electrònic fins a l’1 a 4 amb dos tirs exteriors. Cantero va repetir en una jugada de cantó a cantó després de robar una pilota en defensa, poc abans que Anna Roldán, la millor del partit, anotés l’1 a 6 en jugadora de més.

El domini de les noies de Xavi Pérez va continuar durant el segon període. Raquesl Roldan des de la boia i una combinació ben resolta per Anna Roldán posaven l’1 a 8. El període va acabar en 3 a 10 després duna petita reacció local.

Ala represa, la facilitat ofensiva de les egarenques es va esvair. El CN Terrassa va tenir varies oportunitats però les va desaprofitar i les navarreses, amb un gol, posaven el marcador en 4 a 10.

El darrer quart el partit es va complicar força per les de Terrassa, tot i que la victòria no va perillar. Els àrbitres van castigar el conjunt de Xavi Pérez amb nombroses exclusions, accions que van impulsar la remuntada local, amb Brito, Osinaga i Bargalló com a protagonistes. Carregades amb tres exclusions, el tècnic el tècni clocal va quedar-se sense Cristina Cantero, Maribel Cuesta i Eugenie Pirat. El 10 a 11 va arribar a 32 segons del final, de manera que la darrera posessió va ser pel CN Terrassa que va limitar-se a esgotar-la per tal de certificar un triomf molt valuós.

Aquest dissabte les terrassenques reben el CE Mediterrani en partit corresponent a la sisena jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor. El matx es disputarà a les 16.00 hores.

Switch to mobile version
1 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 1 Flares ×