Autor Economia
14 desembre 2015 a 15:00

Reempresa organitza una activitat de Networking a Terrassa

0 Flares 0 Flares ×

Serà dimecres entre les 15h i les 17h

Seu de la patronal Cecot

Seu de la patronal Cecot // Foto: Sergi Colomer

El Centre de Reempresa de Catalunya organitza el proper 16 de desembre el “Cafè de la Reempresa” a Barcelona i a Terrassa, una sessió informativa i de networking adreçada a petits empresaris de la província de Barcelona que volen conèixer les possibilitats de cessió per tal de donar-li continuïtat a les seves empreses. Les dues sessions es faran de 15.00 a 17.00h de la tarda, una a la Seu Central del Centre de Reempresa de Catalunya (Edifici TEC22@, Veneçuela 103, 1r pis, 08019 Barcelona) i l’altra a l’Aula Magna de la Patronal Cecot (Sant Pau 6, 08221 Terrassa).

El Centre de Reempresa de Catalunya ofereix la possibilitat als empresaris que volen cedir el seu negoci a posar en valor tota la feina feta, permetent que tot i la marxa del cedent, l’empresa pugui seguir el seu curs.

Els motius que duen a que una empresa es cedeixi poden ser jubilació, manca de temps, canvi de domicili… Independentment de la seva grandària, del tipus d’empresa o de la seva naturalesa, una cessió comporta un acte de gestió que no s’improvisa, sinó que s’ha d’organitzar a consciència.

El Centre de Reempresa de Catalunya realitzarà el “Cafè de la Reempresa” per donar a conèixer als empresaris cedents les opcions de cessió que tenen al seu abast, el procés de transmissió al que s’enfronten i el conjunt de serveis, sense cap cost, que tenen a la seva disposició gràcies al Centre de Reempresa de Catalunya.

Les inscripcions es poden dur a terme a través de la pàgina web www.reempresa.org/formacio.

Sobre Reempresa

Reempresa és el mercat de compravenda de petita i mitjana empresa de Catalunya. És un nou model d’emprenedoria i de creixement empresarial, pel qual un nou emprenedor – reemprenedor – pren el testimoni en la gestió d’una empresa ja existent, comprant-la en la seva totalitat per continuar l’activitat, salvaguardant d’aquesta manera el patrimoni empresarial individual i col·lectiu, per a fer-la créixer, sense haver de passar per la creació des de zero.

El mecanisme possibilita la venda d’una empresa existent a fi d’evitar que tot l’esforç i recursos invertits s’esvaeixin per falta de relleu empresarial, possibilitant a més que un emprenedor li doni continuïtat sense haver de passar per la fase de creació i possibilitant el manteniment dels llocs de treball i la posició de mercat existents. El reemprenedor aporta a l’empresa una renovadora línia d’actuació i els mitjans necessaris per la millora i reorientació del negoci.

Des de l’any 2011, amb més de 4400 reemprenedors donats d’alta i més de 2800 empreses donades d’alta a la plataforma, el Centre de Reempresa de Catalunya ha intervingut en més de 660 transmissions, el que ha suposat la generació de més de 33 milions d’euros d’inversió induïda i el manteniment de més de 2440 llocs de treball directes

Consulteu aquí casos d’èxit de Reempresa.

 

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×