Autor Economia
7 març 2017 a 15:00

CaixaBank és líder en nòmines domiciliades

0 Flares 0 Flares ×

3,5 milions de domiciliacions a tancament de 2016

caixabank family

CaixaBank tindrà com un dels seus objectius principals d’aquest any incrementar la vinculació del client mitjançant la nòmina. Per això, l’entitat llança el Compte Family, que permet agrupar les nòmines de la família i disposar de fins a tres comptes amb serveis gratuïts i tres contractes de targetes de crèdit si dos titulars tenen les nòmines domiciliades a CaixaBank. D’aquesta forma, es dóna resposta als clients que necessiten, per exemple, dos comptes individuals i una conjunta per a les despeses comunes.

El Compte Family arriba al mercat de la mà d’una nova campanya comercial. Family, el nou concepte de comunicació que es va crear al gener ambFamily Assegurances, tindrà continuïtat ara amb la campanya de nòmines, destinada a captar les nòmines tant de nous clients com dels que ja ho són. Aquesta nova proposta de valor per als clients, basada en les necessitats de la família, estarà composta per un ampli catàleg de productes i serveis que girarà al voltant del nou compte.

CaixaBank és actualment l’entitat financera líder en domiciliació de nòmines a Espanya. Té una quota de mercat del 26% en nòmines i compta amb 3,5 milions de domiciliacions a tancament de 2016.

Nou Compte ‘Family’ sense comissions

Per accedir al Compte Family només es necessiten uns requisits bàsics de vinculació: la domiciliació de la nòmina -a partir de 600 euros-, domiciliar els rebuts (un mínim de tres càrrecs al trimestre) o realitzar les compres amb la targeta (un mínim de tres al trimestre).

El client que disposi del Compte Family podrà gaudir de diferents serveis gratuïts com la comissió de manteniment i administració; la quota anual de la targeta de crèdit per a titular i beneficiari; transferències il·limitades realitzades per canals electrònics; ingrés de xecs; accés a Línia Oberta -el canal de banca online de l’entitat-, correspondència online i sol·licitud de certificats per Línia Oberta. A més, per ser de Family el client tindrà condicions especials en productes de finançament i en la contractació d’assegurances.

Amb el Compte Family, els clients també es beneficiaran d’avantatges exclusius per al dia a dia com un pack de cupons amb el qual es podrà estalviar en les compres diàries en comerços i supermercats, o del servei Disponible Nòmina que permet incrementar el saldo disponible del compte per al pagament dels rebuts. La combinació de Family amb els serveis digitals de CaixaBank com Les meves Finances, que permet la gestió dels ingressos i despeses familiars, són un avantatge competitiu de la qual es poden beneficiar els clients de l’entitat.

Promoció per a les noves nòmines

Dins de la campanya Family Nòmines, els clients que domiciliïn una nova nòmina superior a 600 euros, els rebuts (un mínim de tres càrrecs al trimestre) i facin compres amb la targeta (un mínim de tres al trimestre) rebran un televisor Samsung o un smartphone com a regal promocional.

Family està alineat amb els valors de CaixaBank i reforça els conceptes de proximitat personal, comercial i física: la comunicació amb el client -l’ADN de CaixaBank-; l’empatia -tenir un catàleg de productes i serveis adaptat a les necessitats dels clients-; i la proximitat -disposa de la xarxa més àmplia d’oficines i caixers automàtics a Espanya-.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×