Autor Ensenyament
17 març 2017 a 10:00

Cursos de formació per a les empreses que volen internacionalitzar-se

0 Flares 0 Flares ×

Oferts per CaixaBank

Caixabank cursos formacio

CaixaBank està fent cursos de formació en comerç exterior per a les empreses clients que volen internacionalitzar-se. Es tracta de les “Sessions In-Company”, una formació especialitzada i adaptada a les necessitats de l’empresa que imparteix un especialista en Comerç Exterior, que pot desplaçar-se a les instal·lacions de l’empresa o bé pot oferir la formació per videoconferència.

Durant 2016, CaixaBank va fer formació a més de 500 empreses que el van sol·licitar i la previsió és arribar a les 900 sessions el 2017. L’objectiu és assessorar a les empreses en el seu procés d’internacionalització, tractant qüestions com els mitjans de cobrament i pagament, crèdits documentaris, avals, divises…

CaixaBank ofereix diferents nivells de sessions, en funció dels requeriments de l’empresa. L’entitat treballa en 127 països a través de sucursals operatives, oficines de representació, corresponsalies i participacions bancàries que, juntament amb els 80 gestors especialitzats que treballen en les oficines d’Espanya, ofereixen el millor assessorament per a les operacions de les empreses a l’estranger.

Freqüentment, aquestes sessions compten també amb la participació del director d’alguna de les 21 oficines operatives o de representació que CaixaBank compte a l’estranger. A través de videoconferència, aquest representant de l’entitat explica les particularitats i oportunitats del mercat d’aquell país, gràcies a l’experiència adquirida amb el treball realitzat diàriament sobre el terreny.

Les empreses interessades en fer una sessió de formació només han de sol·licitar-ho al seu Especialista de Comerç Exterior de la seva oficina de CaixaBank o el seu Especialista Virtual Exportació on line i indicar-li el tema en què volen aprofundir. Aquest és un servei gratuït per a les empreses.

Més de 1.000 hores de formació el 2016

El 2016, CaixaBank va dedicar més de 1.000 hores a aquestes sessions de formació. Els tres temes més sol·licitats per les empreses van ser mitjans de cobrament i pagament (crèdits documentaris d’exportació i importació), divises i avals internacionals.

Un dels objectius de CaixaBank és acompanyar a les empreses en el seu procés d’internacionalització, proporcionant-los tots els productes i serveis necessaris, així com la millor estructura de finançament i cobertura dels riscos inherents a operar en mercats exteriors. L’estratègia de CaixaBank s’assenta sobre quatre pilars: proximitat i especialització, innovació, presència en mercats exteriors i una completa oferta de productes i serveis.

Aquesta estratègia ha col·locat a CaixaBank en la primera posició en el rànquing espanyol de crèdits documentaris i d’emissió d’avals internacionals, amb una quota de mercat del 20,7% i del 32,4%, respectivament segons dades de SWIFT corresponents a febrer de 2017.

L’entitat també ofereix exclusius serveis de gran valor afegit com aquestes sessions de formació o l’accés a la plataforma Opportunity Network, que proporciona a les empreses oportunitats de negoci en els cinc continents.

CaixaBank compta amb una extensa xarxa exterior, amb oficines de representació a París, Milà, Frankfurt, Pequín, Xangai, Dubai, Nova Delhi, Istanbul, Singapur, El Caire, Santiago de Xile, Bogotà, Nova York, Hong Kong, Johannesburgo, São Paulo i Lima. L’entitat també disposa d’oficines operatives en: Londres, Varsòvia, Casablanca i Tànger.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×