Autor La recepta
14 setembre 2017 a 12:00

Pancakes americans farcits

0 Flares 0 Flares ×

cof

Podríem pensar que parlem de les típiques creps, però realment hi ha petites diferències entre ambdues. Avui parlem de pancakes o també anomenats pancakes, semblants a tortitas i comptant entre els seus ingredients amb llevat. VEGEM:

Ingredients: (recepta per a 2 pax, de 6 a 8 pancakes)
• 2 tasses de farina
• 2 ½ culleradetes de pols per coure
• 3 cullerades de sucre
• 2 ous
• 1 ½ tassa de llet
• 2 cullerades de mantega fosa
• 1 culleradeta de sal
• Formatge crema
• Xarop de gerd

Elaboració

Barregem en un bol la farina, la pols de coure, la sal i el sucre.

D’altra banda, batem els ous i els afegim a la llet. Afegim la barreja de farina juntament amb la mantega fosa.
Posem a escalfar una paella, juntament amb una mica d’oli (engreixat). Amb un pot, tirem una petita quantitat del formatge crema, quan comenci a formar bombolles, col·loquem el farcit ia continuació napamos (cobrim) aquest farcit amb una mica més de la barreja, i després d’uns segons, el girem de cara, perquè es dauri per les dues. Retirem i emplatem, acabant amb el toc dolç, en aquest cas, xarop de gerds.

Consell
La massa de pancakes és airejada, amb textura esponjosa al seu interior, diferenciant-se de la típica crep. Per donar-li aroma, podem afegir canyella, li dóna un sabor molt bo. Els farcits, al gust. El de plàtan és especialment deliciós, així com el de xocolata. Un clàssic.

Autor: dlcocinaygastronomia.com

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×