Autor El temps
28 Agost 2013 a 17:04

La inestabilitat tendirà a desaparèixer

Instagram_280a

Foto: Sergi Colomer

Tarda de pluges a Terrassa

Desprès d’un parell de dies on la inestabilitat i els ruixats han estat intensos (sobretot durant la jornada d’ahir) durant les properes hores la inestabilitat pot seguir i, per tant, el risc de xàfecs amb una intensitat moderada continuarà sent present.

Les temperatures han tocat fons en les darreres hores i, durant la jornada d’avui, s’espera que la temperatura no passi dels 24-25 graus a la nostra comarca. A partir de demà, les temperatures començaran a remuntar, tot i que difícilment podran tornar a superar els e30 graus. Les temperatures mínimes seguiran estables i es trobaran al voltant dels 17-18 graus.

Durant els propers dies la inestabilitat tendirà a desaparèixer. Els primer mapes pel que resta de setmana ens indiquen que els ruixats desapareixeran a partir de divendres, de manera que el cap de setmana podrem gaudir del sol, tot i que el cel no estarà del tot net.

Pel que fa a la intensitat dels raigs ultraviolats, hem de destacar que els rajos solars seguiran en una escala 7/10, de manera que el risc de cremades és menor que en les darreres setmanes. Tot i això, recomanem utilitzar les proteccions necessàries en cada cas i protegir especialment als nadons.

Switch to mobile version