Autor Societat
28 Agost 2013 a 17:14

Ensurt en un pàrking i inundacions de baixos

lluvia-en-la-calle_1024x768

Un avís d’un possible incendi d’un pàrking al carrer Arenys de Mar amb Can Roca, al districte 5 de la ciutat, ha encès les alarmes de la policia local i dels bombers de la Generalitat de Catalunya.

A les 18.15 de la tarda de la jornada d’ahir, la policia local va rebre un avís d’un possible incendi a la planta -2 d’un edifici del barri i la desconeixença de quantes persones hi ha a l’edifici en aquell moment. La policia, juntament amb els bombers, van personar-se juntament amb una ambulància. Afortunadament, el fum que simulava un incendi provenia d’un cotxe amb l’embragatge amb mal estat, que ha provocat una gran quantitat de fum blanc que ha provocat les sospites.

Inundació de baixos

Les pluges d’ahir van provocar que, a Sant Pere Nord, un home hagués d’advertir del forat d’una obra que, amb la pluja, s’havia inundat i li havia entrat a casa seva. Una dotació de la policia va inspeccionar el lloc on es forma la particular bassa i va advertir a la companyia d’obres que s’estava impedint el pas dels vianants pel carrer.

Switch to mobile version