Autor Esports
6 Setembre 2013 a 18:32

1000 raons per fer-se soci del Natació

Sin nombre

El Club Natació Terrassa ha llançat una campanya de captació i fidelització que sota els eslògans “Tens mil raons per descobrir el Natació” i “Les mil raons per ser del Natació” el club vol donar a conèixer a socis i no socis les raons del perquè fer-se soci del club o bé per continuar-hi. Aquestes es poden consultar a www.elnatacio.com/1000raons.

Durant la campanya de captació les noves altes gaudiran d’un 80% de descompte en la matrícula i del regal del bidó o bossa del Natació i d’un abonament de 5 sessions a l’àrea termal. El Club també gratifica amb dues quotes gratis als socis si porten un amic.

Catàleg 2013-2014

El catàleg 2013-2014 és una publicació que pretén contenir tot allò que és el club i tot allò que desenvolupa en benefici dels socis i del món de l’esport. Els nous socis en rebran un exemplar quan es donen d’alta, mentre que els que ja ho són poden recollir-lo al Punt d’Atenció al Soci així com descarregar-lo en pdf del web.

El catàleg aplega informació sobre la història del club, les instal•lacions, les seccions i les escoles esportives, les activitats i els serveis, els projectes de futur i els avantatges i descomptes de què gaudeix un soci, entre d’altres dades.

Switch to mobile version