Autor Esports
14 Setembre 2013 a 10:45

15a Fira del Joc i l’Esport al Carrer el dissabte 14 de setembre

Les activitats es faran a la rambla de Ferrocarril de Rubí

Rambla del Ferrocarril

Rambla del Ferrocarril / Imatge cedida per l’Ajuntament de Rubí (foto: Lídia Larrosa)

Aquest dissabte dia 14  se celebrarà a la rambla del Ferrocarril la 15ª edició de la Fira del Joc i de l’Esport al Carrer. La fira s’havia de celebrar el mes de juny, però el mal temps i la pluja van obligar a aplaçar-la fins ara. Una trentena d’entitats i associacions de la ciutat han organitzat jocs, tallers i activitats esportives dirigides al públic infantil i familiar que es faran des de les 17h fins a les 21h.

Alguns dels esports que s’hi podran practicar són el waterpolo, el tennis, el zoorball, els tirs a cistella, l’atletisme o el futbol; a més, també hi haurà tallers de manualitats, de maquillatge, de pintura de samarretes o de bijuteria. Tot això, acompanyat de la passejada i la ballada dels gegants, la representació d’un conte per part dels pares i també molts jocs tradicionals.

Aquestes activitats permeten recuperar les tradicions de lleure, el valor de la convivència i fer esport al carrer amb persones de diferents edats, cultures i capacitats. Una dotzena d’entitats dels Consell Municipal de Cooperació se sumen a la fira amb l’activitat “Juga d’una altra manera” i situaran estands al llarg de la rambla del Ferrocarril amb més tallers i jocs.

Switch to mobile version