Autor Futbol
9 Setembre 2013 a 12:59

Acaba el XXIè Torneig Internacional Mazda de Futbol Base

Ajornada la presentació de la secció i suspesos dos partits per la tempesta

torneig futbol natació

 

El dissabte passat es va disputar la segona part del XXIè Torneig Internacional Mazda de Futbol Base organitzat pel Club Natació Terrassa on es van disputar tres de les cinc categories. Els partits d’alevins C i D, que s’havien de jugar a la tarda, van haver de ser suspesos a causa de la tempesta. També es va haver d’ajornar la presentació de la secció, de la qual s’espera tenir-ne informacions en breu.

El Natació en categoria infantil C va vèncer el Pallejà per 4 gols a 0. En la juvenil també va guanyar, aquest cop per la mínima contra el Júnior (1 – 0). En canvi, en categoria infantil B el Júnior va saber imposar-se al Natació amb un resultat final de 1 a 5. Els dos partits de la tarda, que van ser suspesos, són els que havia de disputar el Natació contra el Júnior d’aleví C i el Natació contra el Pallejà d’aleví D.

Switch to mobile version