Autor Waterpolo
9 Setembre 2013 a 14:52

Anna Roldán aconsegueix la plata ambla selecció espanyola de waterpolo

És la tercera medalla consecutiva del waterpolo femení estatal

Anna Roldán // Imatge cedida per CN Terrassa

Anna Roldán // Imatge cedida per CN Terrassa

La waterpolista del Club Natació Terrassa, Anna Roldán, ha aconseguit la medalla de plata amb la selecció espanyola en el Campionat d’Europa Juvenil Femení de waterpolo d’Istanbul. La final la va disputar contra Grècia, després d’haver superat Alemanya (23 – 0), Txèquia (25 – 1) i Ucraïna (15 – 4) a la primera fase, l’anfitriona hongaresa a quarts (10 – 7) i Itàlia a la semifinal amb un matx d’infart (10 – 9).

La final contra Grècia (5 – 8) va ser una demostració de defensa per part dels dos equips, però el combinat de Juan Carlos Sanchón no va poder evitar les ràpides recuperacions de les gregues. El primer període va acabar amb un marcador curt d’1 a 2 i el segon ja va propiciar l’avantatge de l’equip grec amb el 2 a 4.

Durant el tercer quart semblava que les espanyoles aconseguirien arribar a empatar, però la selecció de Grècia aconseguia fer diana de manera immediata. Quan el marcador senyalava el 4 a 5, la selecció espanyola es va trobar amb superioritat numèrica, però no van poder aprofitar l’avantatge. A l’últim quart les jugadores de Juan Carlos Sanchón es van col·locar un gol per sota, però les gregues van marcar dos gols més i va acabar el partit 5 gols a 8.

Aquesta plata és la tercera medalla internacional consecutiva per al waterpolo femení estatal. La primera medalla va ser l’or al Mundial de Barcelona i la segona la plata en el Campionat del Món Júnior liderat pel tècnic Xavi Pérez.

Switch to mobile version