Autor Ensenyament
5 Setembre 2013 a 14:26

Ballart: “Ens estem activant”

Jornada sobre la formació professional

130905 Jornada FP-1

Imatge cedida per l’Ajuntament de Terrassa

Aquest mati, 5 de setembre, l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha participat a la jornada sobre formació professional. Aquest certamen, és la oportunitat de transferència de coneixement d’experiències i novetat per a tots els agents que treballen per a la millora de la Formació Professional. Més de 100 professionals s’han inscrit als actes, que tenen lloc en aquests moments al Vapor Universitari.

L’onzena edició, centrada en l’emprenedoria, té l’objectiu de promoure aquesta opció d’inserció laboral i de desenvolupament econòmic i social. L’alcalde ha remarcat que “crec que ara mateix una de les principals obligacions de l’Ajuntament, encara que pràcticament no tingui competències econòmiques, és donar suport als projectes dels emprenedors i aportar totes les facilitats que puguem perquè tirin endavant”.

Ballart s’ha mostrat optimista pels projectes que diferents àmbits estan duent a terme per a generar noves activitats econòmiques a la ciutat. “Noto que hi ha molts projectes en marxa, de molts tipus, en molts camps. Ens estem activant, tot i l’impacte fortíssim de la crisi i les mesures que prenen els governs, molt em temo que en la direcció equivocada.”.

El programa inclou dues taules rodones per donar a conèixer diferents aspectes. La primera s’ha realitzat a les 10.45h, que ha comptat amb la participació de representants de CECOT, Cambra de Comerç i Indústria, la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Terrassa. La segona taula rodona servirà per presentar diferents projectes d’empresa en diferents sectors d’activitat. La cloenda, a càrrec del director d’FP i Ensenyaments de Règim Especial,  Melcior Arcarons i el tinent alcalde de l’Àrea de Serveis a les Persones, Cohesió i Benestar Social, Manel Pérez.

Switch to mobile version