Autor Societat
19 Setembre 2013 a 11:52

Bombers de campionat!

Bombers de Terrassa, guanyador de l’Encuentro Nacional de Rescate en Accidentes de Tráfico

Bombers de Terrassa

Bombers de Terrassa

L’equip del parc de Bombers de Terrassa ha guanyat del IX Encuentro Nacional de Rescate en Accidentes de Tráfico,  que es va celebrar al Circuit Barcelona – Catalunya, a Montmeló, entre dimarts i dimecres.

Els egarencs van quedar per davant dels equips del Consorcio Provincial de Bomberos de Valencia – Gandia, segons classificats, i del Consorcio de Bomberos de Badajoz , que van ser tercers.

El sextet terrassenc va ser escollit com l’equip que ha completat les millors maniobres complexa i estàndard que obligatòriament havia de fer cada participant. Pel que fa  al classificació de maniobra complexa els terrassencs han quedat per davant dels Bombers de Gandia i dels del parc de Lleida, segons i tercers respectivament. Pel que respecte a la classificació de maniobra estàndard, els equips superats han estat els de Gandia i de Badajoz.

Pel que es refereix a la resta de parcials, Terrassa ha estat escollit com l’equip amb millor comandament, per davant novament de Gandia i Badajoz, i el que ha fet la millor atenció sanitària, superant a Granollers i Gandia. Finalment el millor equip tècnic ha estat el de Gandia, mentre que els egarencs han estat segons per davant dels de Badajoz.

IMAG0292

Els nous campions de l’Estat són Xavier Casas (comandament), el sanitari Albert Santamaría i els bombers Jordi Puyol, Jordi Vega, Ivan Bagán i Lluís Luengo. D’aquesta manera, amb la victòria l’equip de Terrassa aconsegueix plaça per al World Rescue Challenge, el campionat mundial, que tindrà lloc el 28 d’octubre i el 3 de novembre a Clearwater (Florida, Estats Units).

Switch to mobile version